Uutinen

Hyvä käytäntö 2021 -kilpailun finalistit ovat selvillä – palkinnosta kisaa neljä ehdokasta

Vuoden 2021 Talentian Hyvä käytäntö -finalistit on valittu. Palkintoraati valitsi loppukilpailuun neljä toimintamallia, jotka ovat:

Hyvä käytäntö -kilpailun logo

Hyvä käytäntö -kilpailuun osallistui tänä vuonna 44 ehdokasta. Määrä kasvoi viime vuodesta, jolloin kisaan tuli 32 esitystä.

– Halusimme finalistien valinnassa painottaa käytäntöjen monimuotoisuutta sekä nostaa loppukilpailuun sosiaalialan eri sektoreilla toimivia. Tärkeitä kriteereitä olivat lisäksi käytäntöjen ajankohtaisuus ja se, että ne ovat helposti sovellettavia ja niiden vaikuttavuutta oli arvioitu, sanoo Talentian työelämäasioiden päällikkö Marjo Varsa.

Kunniamaininta kahdelle käytännölle

Kilpailun taso oli korkea, mikä teki finalistien valitsemisesta entistäkin vaikeampaa. Tästä syystä palkintoraati päätti tällä kertaa antaa lisäksi kunniamaininnan kahdelle kilpailuun osallistuneelle käytännölle.

Kunniamaininnan saavat käytännöt ovat:

– Molemmat kunniamaininnan saaneet toimintamallit ovat tärkeitä ja ajankohtaisia. Ne ovat myös osoittautuneet käytännössä hyviksi ja toimiviksi. Neljän kärkeen ne eivät aivan mahtuneet, mutta halusimme silti kunniamaininnalla antaa niille niiden ansaitsemaa näkyvyyttä, Varsa sanoo.

Kilpailun voittaja selviää 9.3.2021

Hyvä käytäntö -kilpailun voittaja selviää 9.3.2021 Sosiaalialan asiantuntijapäivillä, jotka järjestetään poikkeusolojen takia virtuaalisesti. Pääpalkinto on 1000 euroa ja matka sosiaalialan konferenssiin Euroopassa.

Voittajan valitsee Talentia yhteistyökumppaneidensa kanssa, mutta myös yleisö pääsee äänestämään omaa suosikkiaan kilpailun finalisteista. Yleisökilpailu avataan tammikuussa 2020.

Lisätietoja:
työelämäasioiden päällikkö Marjo Varsa, marjo.varsa@talentia.fi, puh. 09 3158 6022
toimistopalvelupäällikkö Anu Hämäläinen, anu.hamalainen@talentia.fi, puh. 09 3158 6003

>> Tänä vuonna Hyvä käytäntö -kilpailuun osallistuneet
>> Lisätietoja Hyvä käytäntö -palkinnosta