Uutinen

Hae Talentian koulutustukea

Talentian tukee jäsentensä ammatillista kehittymistä taloudellisesti myöntämällä kaksi kertaa vuodessa koulutustukea. Kevään tuet myönnetään huhtikuussa (hakemukset oltava lähetettynä viim. 30.3.) ja syksyn tuet myönnetään lokakuussa (hakemukset oltava lähetettynä viim. 30.9).

Koulutustukea myönnetään

1) pitkäaikaisiin ammatillisiin jatko- ja täydennyskoulutuksiin, joita ovat esim. työnohjaajakoulutus ja terapiakoulutukset,

2) yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen erikoistumiskoulutuksiin,

3) lyhytkestoisempiin ammatillisiin koulutuksiin ja koulutustilaisuuksiin, joita ovat mm. ammattiin liittyvät seminaarit/kongressit/koulutustilaisuudet, tai järjestöllisiin tilaisuuksiin,

4) yliopistollisiin perusopintoihin avoimessa korkeakoulussa, vastaavassa koulutuksia järjestävässä organisaatiossa tai verkossa.

Aineopintoja ja syventäviä opintoja ei tueta.

 

Lisäys vuodelle 2019:

Koulutustukea voi hakea alla olevan nettilomakkeen kautta. Lomake on mahdollista tallentaa ja jättää kesken myöhempää jatkamista varten jokaisen sivun lopussa olevalla painikkeella.

https://link.webropolsurveys.com/S/D13FF74E12966A7B

Mikäli lomakkeen kanssa on ongelmia, ota yhteyttä järjestöasiantuntija Mikko Suomalaiseen, mikko.suomalainen@talentia.fi.

> Lue lisää

Lisätietoja:

järjestöasiantuntija

Mikko Suomalainen, mikko.suomalainen@talentia.fi puh. 09 3158 6031