Uutinen

Emilia Hoikkaniemi on Talentian opiskelijayhdistyksen uusi puheenjohtaja

Talentian Sosiaalialan Opiskelijat TaSO ry on valinnut puheenjohtajakseen ensi vuodeksi Emilia Hoikkaniemen kokouksessaan 2.11.2022.

Emilia Hoikkaniemi

Hoikkaniemi opiskelee sosiaalityötä Lapin yliopistossa. Hoikkaniemi on aiemmin toiminut TaSOn hallituksen tapahtumavastaavana ja syksystä lähtien varapuheenjohtajana. Hän on myös jäsen Talentian hallituksessa ja liittovaltuustossa.

– TaSOn kaudesta 2023 on tulossa verkostoitumisen ja yhdessä tekemisen vuosi! Alamme kehittää toimintaamme niin, että se kattaisi entistä paremmin sosiaalialan moninaisuuden. Pyrimme myös lisäämään TaSOn tunnettuutta, Hoikkaniemi sanoo.

– Toteutamme TaSOn hallituksen kokousten yhteydessä kiertuetta ympäri Suomen eri kampuksilla. Starttaamme kiertueen heti alkuvuodesta. Tarkemmat kiertueaikataulut ilmoitamme TaSOn somessa mahdollisimman pian.

TaSOn varapuheenjohtajaksi valittiin Jenni Olsoni, joka opiskelee sosionomiksi Hämeen ammattikorkeakoulussa.

TaSOn syyskokouksessa valittiin myös muut hallituksen jäsenet. Hallitukseen kuuluvat vuonna 2023 Helmi Apajainen (sosionomi AMK -opiskelija, Seinäjoen ammattikorkeakoulu), Sanna Marttinen (sosionomi AMK -opiskelija, LAB ammattikorkeakoulu), Sara Sola (sosiaalityön opiskelija, Itä-Suomen yliopisto), Mikko Miinalainen (sosionomi AMK -opiskelija, Karelia ammattikorkeakoulu), Sipi Sirviö (sosionomi AMK -opiskelija, Turun ammattikorkeakoulu), Ella-Maria Tuomela (sosionomi AMK -opiskelija, Turun ammattikorkeakoulu) sekä Roosa Jukola (sosiaalityön opiskelija, Jyväskylän yliopisto).

>> Tutustu TaSOon