Uutinen

Äänestä Talentian opiskelijavaaleissa – voit voittaa upeita palkintoja

Talentian opiskelijajäsen, muista äänestää Talentian liittovaltuuston opiskelijavaaleissa! Äänestämällä vaikutat omaan alaasi. Kaikkien äänestäneiden kesken arvomme lisäksi upeita palkintoja:

  • iRobot Roomba j7 -robotti-imurin
  • Garmin Vivoactive 4s GPS -älykellon
  • Jabra Elite 7 Pro -vastamelunappikuulokkeet
  • majoituslahjakortteja yhteistyökumppaneidemme hotelleihin

Äänestysaika jatkuu toukokuun loppuun

Äänestys vaaleissa alkoi 15.5. Äänestysaika päättyy 31.5. klo 23.59. Tutustu vaaleissa ehdolla oleviin Talentian opiskelijajäseniin >> Ehdokkaat Talentian opiskelijavaaleissa

Valitse itsellesi sopiva ehdokas ja äänestä täällä >> Talentian opiskelijavaalit

Lue lisää Talentian liittovaltuuston opiskelijavaaleista ja liittovaltuuston tehtävistä >> Talentian liittovaltuuston opiskelijavaalit

Näin äänestät

Tarvitset äänestämistä varten jäsennumeroasi, jonka löydät helpoimmin jäsenkortistasi tai mobiilijäsenkortista. Mikäli et ole vielä ottanut käyttöön sähköistä jäsenkorttia, lataa se puhelimesi aloitusnäytölle osoitteesta https://app.memberplus.fi.

Voit tarkistaa jäsennumeron myös kirjautumalla pankkitunnuksilla sisään Talentian verkkosivuilla osoitteessa www.talentia.fi. Kirjautumaan pääset klikkaamalla oikean yläkulman ”Kirjaudu sisään”-painiketta.

Jäsennumeron lisäksi tarvitset PIN-koodin, jonka löydät postitse saamastasi kirjeestä. Saat koodin myös tekstarina äänestyksen alkamispäivänä sekä lähellä äänestyksen loppua (edellyttäen että jäsenrekisterissämme on oikea puhelinnumerosi).

Jos et jostain syystä saa PIN-koodia tai äänestämisessä on muita ongelmia, ota yhteyttä Talentian järjestöasiantuntijaan Mikko Suomalaiseen (mikko.suomalainen@talentia.fi).