Yhteistyö sosiaalialan ainejärjestöjen ja opiskelijayhdistysten kanssa

Yhteistyö sosiaalialan ainejärjestöjen ja opiskelijayhdistysten kanssa

Teemme mielellään yhteistyötä opiskelijayhdistysten ja ainejärjestöjen kanssa! Olemme avoimia erilaisille yhteistyökuvioille ja kannustamme yhdistyksiä ottamaan meihin yhteyttä erilaisten ideoiden, toiveiden ja yleisten kuulumisten tiimoilta.

Lähetämme mielellämme Talentian materiaaleja ainejärjestöille ja opiskelijayhdistyksille jaettavaksi. Meitä voi pyytää lähettämään esimerkiksi haalarimerkkejä, kyniä, muistilappuja ja kalenteritarroja sekä materiaalejamme, kuten lehtiä, etiikka-oppaita ja jäsenetuesitteitä. Kokoamme mielellään pyynnöstä myös erilaisia fuksi- tai opiskelijapaketteja! Mikäli kaipaatte jotain näistä, voi tilauspyynnön lähettää sähköpostitse opiskelijatoiminta@talentia.fi. Viestiin kannattaa sisällyttää tiedot siitä, mille materiaaleille olisi tarvetta, kuinka paljon niitä tarvitaan ja mihin osoitteeseen paketin voi postittaa.

Opiskelijayhdistyksillä ja ainejärjestöillä on nyt myös mahdollisuus solmia Talentian kanssa yhteistyösopimus koskien opiskelijajäsenrekrytointia. Rekrytointisopimuksen mukaisesti yhdistys saa jokaisesta Talentiaan rekrytoidusta opiskelijajäsenestä sovitun summan käytettäväksi yhdistyksen omaan toimintaan. Sopimus ei aseta minimivaatimuksia rekrytointimäärille, ja yhdistys saa halutessaan tukimateriaalia Talentiasta rekrytointiin. Mikäli rekrytointisopimuksen solmiminen kiinnostaa, voi asiasta pyytää lisätietoja sähköpostitse opiskelijatoiminta@talentia.fi. Otamme pohdinnan alle aina myös muut yhteistyöehdotukset!

Vuosittain Talentian opiskelijatoiminnan ja TaSO ry:n yhteistyössä järjestämä Verkostotapahtuma kokoaa yhteen sosiaalialan opiskelija- ja yhdistysaktiivit. Keväällä järjestettävän tapahtuman tavoitteena on tiivistää yhteistyötä valtakunnallisesti sekä Talentian ja Talentian alueellisten ja ammatillisten yhdistysten että opiskelijayhdistysten ja ainejärjestöjen kanssa. Viikonlopun kestävässä koulutustapahtumassa paneudutaan ajankohtaisten teemojen ohella sosiaalialan opiskelijoiden ja ammattilaisten verkostoitumiseen ja yhteisen toiminnan kehittämiseen.

Jaa sivu