Osallistu Hyvinvoiva työpaikka -kilpailuun


Hyvinvoiva työpaikka -kilpailu nostaa esiin sosiaalialan työyhteisöjä, joissa henkilöstö voi hyvin.

Teetkö töitä hyvinvoivassa työyhteisössä? Jos teet, ilmoita työpaikkasi mukaan Hyvinvoiva työpaikka -kilpailuun. Talentia haluaa kilpailulla nostaa esiin sosiaalialan työyhteisöjä, joissa henkilöstö voi hyvin.

Työhyvinvointi vaikuttaa merkittävästi työyhteisöjen menestykseen. Hyvinvoivan työyhteisön tunnistaa muun muassa siitä, että vaikeistakin asioista pystytään puhumaan avoimesti, työntekijät luottavat toisiinsa, työtä kehitetään yhdessä ja työmäärä pysyy aisoissa.

Hyvinvoivassa työyhteisössä työntekijät tietävät omat perustehtävänsä ja ovat mukana päättämässä työhyvinvointiin liittyvistä asioista. Kiusaamiselle ja muulle epäasialliselle käytökselle on nollatoleranssi. Hyvinvoivat työntekijät tuovat myös säästöjä, kun työkyvyttömyys vähenee.

Kilpailuaika on 25.5.-15.8.2021

Kilpailu alkaa 25.5.2021 ja päättyy 15.8.2021. Kilpailuun osallistutaan täyttämällä oheinen lomake: Hyvinvoiva työpaikka -kilpailu

Hyvinvoiva työpaikka -kilpailun voittaja julistetaan Sosiaalialan asiantuntijapäivillä 5.10.2021 Oulussa.

Voittajan valitsee Talentia. Voittajan valinnassa käytetään kriteereinä lomakkeessa mainittuja asioita. Loppusuoralla hyvät perustelut voivat kuitenkin nostaa työpaikkasi voittajaksi, joten muistathan perustella vastauksesi.

Kisan voittaja saa palkinnon, joka on suunnattu koko työyhteisölle.

Lisätietoja:
Erityisasiantuntija
Heidi Pekkarinen
heidi.pekkarinen@talentia.fi, p. 09 3158 6024

Jaa sivu