Uutinen

Vuoden 2024 kuntouttavien kurssien haku on alkanut

Jos tunnet, että työssä jaksamisesi on heikentynyt, hae vuoden 2024 Kiila-kurssille. Kuntoutukset on tarkoitettu sekä sosiaalialalla että varhaiskasvatuksessa työskenteleville Talentian jäsenille. Kuntoutus on maksutonta.

Talentia järjestää kuusi Kiila-kuntoutusjaksoa yhteistyössä Kelan ja Coronarian kanssa. Kuntoukset toteutetaan Helsingissä, Turussa, Tampereella, Joensuussa, Oulussa ja Rovaniemellä. Talentian jäsen voi ilmoittautua itselleen parhaaksi kokemaansa ryhmään.

Aloita haku nyt

Haethan paikkaa mahdollisimman pian.

Kiila-kurssille hakeudutaan työterveyshuollon lääkärin B-lausunnolla. Siitä tulee käydä ilmi, että hakija on kuormittunut ja tämä uhkaa työkykyä ja työssä jaksamista. Kurssille voi hakeutua siinä vaiheessa, kun jaksamisen hallinnassa ilmenee oireita.

Kuntoutuksesta saat uutta motivaatiota ja voimavaroja työelämään sekä vertaistukea. Pitkäkestoinen kuntoutus tuo sinulle pysyvämpää muutosta ja jaksamista työelämään. Lisäksi saat omaohjaajan kuntoutuksen ajalle, joka keskittyy juuri sinun kuntoutuspolkusi onnistumiseen.

Kurssille haetaan Kelasta kurssinumerolla (Joensuu 91029, Tampere 90986, Helsinki 90763, Rovaniemi 91119, Turku 90954 ja Oulu 91052). Lue lisää ja ilmoittaudu: kela.fi/kiila-kuntoutus.

Lue lisää kursseista:

Uutista muokattu 25.3.2024 klo 9.12: Poistettu ilmoittautumisajan päättyminen. Kursseille voi hakea, kunnes ne tulevat täyteen.