Uutinen

Viisi ehdokasta kisaa Talentian Hyvä käytäntö -palkinnosta

Vuoden 2019 Talentian Hyvä käytäntö -palkinnosta kisaa viisi ehdokasta:

Hyvät käytännöt Innokylässä

Hyvä käytäntö -kilpailuun osallistui kesän ja syksyn aikana 38 esitystä, joista raati valitsi finalistit loppusuoralle. Kilpailun osallistujat kirjasivat tiedot hyvästä käytännöstään Innokylään, joka on avoin ja maksuton verkkopalvelu sosiaali- ja terveysalan toimintamalleille. Kilpailuun osallistuneet esitykset jäävät verkkopalveluun kaikkien tutustuttavaksi ja kokeiltavaksi.

Hyvä käytäntö -palkintofinalisteja olivat valitsemassa Talentian, Innokylän, Tampereen ammattikorkeakoulun, Tampereen yliopiston, Globex Information Oy:n ja Innokylän edustajat. Sama raati valitsee myös kilpailun voittajan.

Valintakriteereitä olivat käytännön ajankohtaisuus, sovellettavuus, yhteiskunnallinen vaikuttavuus ja käytännöstä tehty arviointi.

Hyvä käytäntö -palkinto jaetaan Sosiaalialan asiantuntijapäivillä

Hyvä käytäntö -finalistit esittelevät työtään 5.-6.3.2019 Tampere-talolla Sosiaalialan asiantuntijapäivillä, jonka yhteydessä vietetään samalla ammattijärjestö Talentian 70-vuotisjuhlia. Sosiaalialan asiantuntijapäillä jaetaan jo 12. kerran Hyvä käytäntö -palkinto, joka on 3000 euroa ja konferenssimatka ulkomaille.

Lisätietoja Hyvä käytäntö -palkinnosta