Uutinen

Uusi Talentian jäsenetu antaa valmennusta hyvinvointiin

Haluatko kehittää itseäsi tai voida paremmin? Talentia tarjoaa mahdollisuuden osallistua Academy of Brainin hyvinvointia edistäviin verkkovalmennuksiin edulliseen jäsenhintaan. Vuoden jäsenyys valmennuksiin maksaa Talentian jäsenille 20 euroa (normaalihinta on 129 euroa).

Academy of Brain on suomalainen yritys, jonka valmennuksista saa tukea ja eväitä muun muassa psykososiaalisen kuorman kanssa jaksamiseen, paineensietokyvyn kehittämiseen, ajankäytön hallintaan ja rakentavaan vuorovaikutukseen sekä asiakkaiden että kollegoiden kanssa.

Academy of Brainin valmentajia ovat psykologi, FT Ville Ojanen, psykologit Tony Dunderfelt, Makke Leppänen, Essi Sairanen ja Jaakko Sahimaa sekä johdon konsultti Jarmo Manner.

Helposti verkossa

Academy of Brainin verkkovalmennukset ovat riippumattomia ajasta ja paikasta, joten osallistua voi silloin, kun itselle parhaiten sopii.

– Valmennukset koostuvat moduuleista. Niitä on yhdestä kuteen valmennuksesta riippuen. Moduulit koostuvat lyhyistä videoista, videoiden tekstiyhteenvedoista, harjoituksista ja ”tärkeimmät asiat” -yhteenvedoista, kertoo psykologi Ville Ojanen.

Valmennukset sopivat kaikille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille, ja kokemukset niistä ovat olleet hyviä.

– Joku on jäänyt pohtimaan itseään ja toimintaansa, toinen on löytänyt hyvän harjoituksen arkeensa ja kolmas konkreettisen työtavan. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä siihen, että itsensä johtamisen teemat on koottu yhteen, sisältö on ytimekästä ja helppoa käyttää ja jokaiselle löytyy jotakin.

– Suurimmillaan valmennuksilla on ollut merkittäviä vaikutuksia jaksamiseen, hyvinvointiin, elämänlaatuun ja työn tuottavuuteen, Ojanen kertoo.

Lue lisätietoja ja lähde mukaan valmennukseen: www.academyofbrain.com/talentia