Uutinen

Tule mukaan Talentian avoimien ovien päivään

Syksy saapuu vauhdilla ja tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia ja tapahtumia. Talentia kutsuu sinut ja kollegasi mukaan avoimien ovien päivään 26.10. klo 15–18 Talentian toimistolle.

Ohjelma on suunniteltu vastaamaan juuri sinun ammatillisiin ja yhteisöllisiin tarpeisiin. Voit osallistua esimerkiksi CV-klinikkaan, jossa saat vinkkejä ansioluettelon päivittämiseen. Tarvittaessa voit saada ammattimaisen valokuvan ansioluetteloosi, sillä valokuvaaja Jyrki Komulainen on paikalla ottamassa kuvia klo 15–18.

CV-kuvaus on tarjolla 50 ensimmäiselle ilmoittautuneelle.

Tietysti avoimissa ovissa myös verkostoidutaan muiden sosiaalialan huippuosaajien kanssa, ja vietetään aikaa yhdessä tapasten ja kuohuvan äärellä. Samalla voit tutustua Talentian työntekijöihin, joita on paikalla valmiina auttamaan sinua esimerkiksi työsuhdekysymyksissä tai jäsentietojen päivittämisessä. Pääset myös pyöräyttämään onnenpyörää, jossa on jaossa mukavia palkintoja.

Mitä onkaan tarjolla?

  • CV-klinikka: Talentian opiskelijatoiminta antaa parhaat vinkit CV:n päivittämiseen, jotta ansioluettelosi erottuu joukosta ja korostaa vahvuuksiasi.
  • Pop Up -kuvaus: Valokuvaaja Jyrki Komulainen on paikalla klo 15–18, jolloin voit saada ammattimaisen valokuvan ansioluetteloosi.
  • Ohjattu jäsentietojen päivitys: Päivitä jäsentietosi, jotta Talentian viestit tavoittavat sinut ja saat hyödyn irti jäseneduista ja palveluista. Samalla poimit mukaasi vinkit parhaista jäseneduista.
  • Vapaamuotoista verkostoitumista: Talentian jäsenistössä on uskomattoman monipuolista osaamista. Tämä on tilaisuutesi laajentaa verkostoasi, jakaa kokemuksia ja oppia uutta kollegoiltasi.
  • Onnenpyörä: Osallistu onnenpyörään ja voita yllätyspalkinto.
  • Tarjoilua: Tapaksia ja kuohuvaa.
  • Tutustu Talentian toimistoon: Kysy jäsenyydestä, eduista ja toiminnasta asiantuntevalta henkilökunnalta. Olemme sinua varten!

Jäsen, kutsu mukaan myös Talentiaan kuulumattoman ystäväsi.

Jos kollegasi liittyy tapahtumassa Talentian ja työttömyyskassa Erkon jäseneksi, saatte molemmat 30 euron superlahjakortit ja mukavat suklaalevyt.

Talentia on enemmän kuin pelkkä ammattijärjestö. Se on yhteisö, joka kutsuu sinut mukaan rakentamaan tulevaisuutta, oppimaan uutta ja vaikuttamaan. Tule rohkeasti mukaan Avoimien ovien tapahtumaan ja tartu tilaisuuteen olla osa mahtavaa sosiaalialan ammattilaisten verkostoa.

Nähdään 26.10. Avoimien ovien päivässä – yhdessä olemme vahvempia!