Uutinen

Tilaa työpaikallesi kakku kansainvälisen sosiaalityön päivän kunniaksi

Maailmalla vietetään 21.3.2023 kansainvälistä sosiaalityön päivää. Niin myös meillä Suomessa. Talentia tarjoaa päivän kunniaksi talentialaisten työpaikoilla kakkukahvit

Toimi näin saadaksesi kakun työpaikallesi:

  • Ilmoita työyhteisösi mukaan sosiaalityön päivän kakkukahveille täyttämällä tämä ilmoittautumislomake. Huomaathan, että vain Talentian jäsen voi hankkia kakun. Jäsennumero kysytään ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sinulle materiaalipaketin vietäväksi työyhteisön kahvipöytään sosiaalityön päivänä 21.3.2023.
  • Kakku tulee ostaa itse ja Talentia maksaa sen tilillesi. Kakun suositushinta on 3,50€/hlö.  HUOM! kuitti tulee toimittaa Talentiaan Bezala-järjestelmän kautta 18.4.2023 mennessä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 17.2.2023. Tämän jälkeen emme enää ota ilmoittautumisia vastaan.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin. (Tarkista heti, että sait viestin) muista tarkistaa myös roskaposti. Vahvistusviestissä on tilaukseen liittyviä lisäohjeita.

Hanki kakku työpaikallesi täyttämällä lomake viimeistään 17.2. >> Kansainvälisen sosiaalityön päivän kakku

Opiskelijoille suklaata

Kun työpaikoilla juodaan kakkukahvit, tarjoaa Talentia opiskelijoilleen suklaata. Opiskelijajäsenet saavat Ärräkoodin, jolla voi lunastaa Fazerin suklaapatukan R-kioskilta.

Jaa kuva Instagramissa kansainvälisen sosiaalityön päivän juhlinnasta 21.3.2023 ja tägää postaukseen @talentianopiskelijatoiminta niin olet mukana Finnish Design Shopin lahjakortin arvonnassa.

Nostetaan esiin sosiaalialaa

Päivä on hyvä tilaisuus nostaa esiin sosiaalialan työtä. Kutsu vaikka muiden alojen kollegoita mukaan kahvihetkeen. Tuo esiin sosiaalialan työtä somessa sekä vinkkaa päivästä omalle aluemedialle.

Eduskuntavaalien kynnyksellä on myös hyvä hetki muistuttaa kansanedustajaehdokkaita sosiaalialan merkityksestä Suomelle. Tässä tukena voit käyttää Talentian eduskuntavaalikampanjaa Ei pudoteta ketään.

Kutsu työkaverisi Talentian jäseneksi

Onko kollegoissasi vielä sellaisia, jotka eivät kuulu Talentiaan? Kutsu työkaverisi jäseneksi alan ammattilaisten omaan ammattijärjestöön Talentiaan.

Kansainvälisenä sosiaalityön päivänä 21.3. Talentiaan ja työttömyyskassa Erkoon liittyneet saavat kiitokseksi 30 euron Superlahjakortin ja opiskelijajäseniksi liittyneitä muistetaan Marimekon kukkarolla.

Päivästä viestitään kansainvälisesti tunnisteella #wswd2023. Osallistu keskusteluun!

Osallistu kansainvälisen sosiaalityön päivän seminaariin

Talentia järjestää 21.3. klo 15–18 seminaarin, jonka aiheena on sosiaalityö Ukrainassa ja muilla sota-alueilla. Osallistu maksuttomaan tapahtumaan seuraamalla livestriimiä tai tulemalla paikalle Helsinkiin.

Tutustu tapahtumaan ja ilmoittaudu mukaan: Kansainvälisen sosiaalityön päivän seminaari

Lue lisää kansainvälisestä sosiaalityön päivästä