Uutinen

Tilaa työpaikallesi kakku kansainvälisen sosiaalityön päivän kunniaksi

Suomessa ja muualla maailmassa vietetään 15.3.2022 kansainvälistä sosiaalityön päivää. Päivän teemana on ”Rakennamme uutta ekososiaalista maailmaa: pidämme kaikki mukana.”

Talentia tarjoaa päivän kunniaksi talentialaisten työpaikoilla kakkukahvit ja haluaa erityisesti muistaa niitä jäseniä, joilla ei ole mahdollisuutta etätyöhön. Kakkuhetki voidaan järjestää kuitenkin myöhemmin, viimeistään 31.5. mennessä, mikäli se on koronatilanteen vuoksi tärkeää.

Talentian verkkosivuille avautuu 27.1. lomake, jolla voi hankkia kakun työpaikalle. Laita päivämäärä jo ylös, ja tee tilaus 17.2. mennessä.

Opiskelijoille suklaata

Kun työpaikoilla juodaan kakkukahvit, tarjoaa Talentia opiskelijoilleen suklaata sosiaalityön päivän juhlintaan. Opiskelijajäsenet saavat Ärräkoodin, jolla voi lunastaa Fazerin suklaapatukan tai Kismetin.

Jaa kuva Instagramissa kansainvälisen sosiaalityön päivän juhlinnasta 15.3.2022 ja tägää postaukseen @talentianopiskelijatoiminta niin olet mukana Finnish Design Shopin lahjakortin arvonnassa.

Juhlitaan yhdessä sosiaalialaa

Päivä on hyvä tilaisuus nostaa esiin sosiaalialan työtä. Kutsu vaikka muiden alojen kollegoita mukaan kahvihetkeen ja kerro juhlapäivästä ja sen tarkoituksesta. Hyvä idea on tuoda esiin päivää ja sosiaalialan työtä myös somessa sekä vinkata päivästä ja sen juhlallisuuksista omalle aluemedialle.

Päivä on myös mainio tilaisuus kutsua kollega jäseneksi alan ammattilaisten yhteiseen ammattijärjestöön Talentiaan. Sosiaalityön päivänä Talentiaan liittyneet ja työttömyyskassa Erkoon liittyneet saavat kiitokseksi 30 euron Superlahjakortin ja opiskelijajäseniksi liittyneitä muistetaan Marimekon hienolla kukkarolla.

Päivästä viestitään kansainvälisesti tunnisteella #wswd2022. Osallistu keskusteluun!

>> Lue lisää kansainvälisestä sosiaalityön päivästä

Uutista muokattu: Korjattu kakkujen viimeinen tilauspäivä 17.2.