Tehdään toisiamme tunnetuksi somessa

Talentian jäseniä on jo yli 26 000, ja järjestö kasvaa vauhdikkaasti. Keitä Talentian jäsenet ovat ja mitä he tekevät työkseen?

Tehdään toisiamme ja työtämme eri kentillä tunnetuksi somessa. Osallistu Viikon talentialainen -kampanjaan Instagramissa!

Toimi näin:

  • Nappaa kuva itsestäsi töissä tai vapaa-ajalla ja jaa se omalla Instagram-tililläsi.
  • Lisää mukaan häsät #viikontalentialainen #terveisiäkentältä ja tehtävänimikkeesi (esim. #sosiaalityöntekijä, #sosiaaliohjaaja). Kerro samalla, mikä on työssäsi parasta tai jos vasta opiskelet alalle, niin mikä on mielestäsi kiinnostavinta opinnoissa.
  • Bonus! Halutessasi voit lähettää terveisiä alan kollegoillesi tai vaikkapa haastaa heidät mukaan kampanjaan.

Nostamme Talentian Instagram-tilillä kuvianne esiin. Arvomme kerran kuukaudessa vuoden loppuun asti kaikkien osallistuneiden kesken Talentia-tuotepaketin. Instagram ei ole mukana arvonnassa. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Käytämme ottamaasi kuvaa vain Talentian somekanavilla (Instagram ja Facebook). Nostamme kuvasi esiin Talentian Instagram-tilillä, josta ohjaamme kuvan myös Talentian Facebook-tilillä. Emme muokkaa kuvaa. Emme käytä kuvaasi kaupallisiin tarkoituksiin.

Jos otat kuvan työpaikalla, asiasta kannattaa mainita työnantajalle. Pidä mielessä, että jos kuvassasi on lisäksesi toinen henkilö, tarvitset hänen lupansa kuvan julkaisuun. Jos et saa häneltä lupaa, et voi julkaista kuvaa. Huomaathan myös, että Instagram-tilisi tulee olla julkinen, jotta voimme jakaa kuvasi.

Lisätietoja:

Talentian viestintä: viestinta@talentia.fi