Uutinen

Talentiassa on aloittanut kaksi uutta oppilaitosvastaavaa

Rami Hollmérus ja Saana Simonen ovat aloittaneet Talentiassa 11.1. määräaikaisina oppilaitosvastaavina.

Sosionomi (AMK) -koulutustaustainen Hollmérus on työvapaalla Metropolia-ammattikorkeakoulusta, jossa hän toimii opiskelijakunta METKAssa tutoroinnin ja ohjauksen asiantuntijana. Talentia on tuttu Hollmérukselle jo opiskeluvuosilta. Silloin hän oli mukana aktiivina järjestön opiskelijatoiminnassa.

– Olen ollut jollain tavalla mukana Talentian toiminnassa hyvin pitkään, ja on ihan huippua päästä työskentelemään lopultakin myös työntekijänä. Isona tavoitteena on jatkaa ja ylläpitää jo pitkään hyvin toiminutta opiskelijatoimintaa, Hollmérus sanoo.

Saana Simonen viimeistelee sosionomi (AMK) -opintojaan. Hän työskenteli ennen Talentiaan siirtymistään STTK-opiskelijoiden puheenjohtajana.

– Hienoa päästä mukaan oman alan ammattijärjestöön ja tekemään työtä sosiaalialan opiskelijoiden ja työntekijöiden paremman työelämän puolesta, Simonen sanoo.

Talentian oppilaitosvastaavien tehtäviin kuuluvat oppilaitosvierailut, työelämäluennot sekä opiskelijatoiminnan koordinointi. Oppilaitosvastaavat tekevät myös läheistä yhteistyötä Talentian opiskelijayhdistyksen TaSO ry:n kanssa.

Rami Hollmérus
Saana Simonen