Uutinen

Talentian opiskelijajäsen, lähde ehdolle Talentian valtuuston opiskelijavaaleihin!

Haluatko vaikuttaa oman alaasi? Lähde ehdolle Talentian valtuuston opiskelijavaaleihin! Toukokuussa järjestettäviin vaaleihin etsitään nyt ehdokkaita.

Jäsenistä koostuva, vaaleilla valittu liittovaltuusto käyttää Talentian ylintä päätösvaltaa. Valtuustoon valitaan kahden vuoden välein neljän opiskelijajäsentä ja heille kahdeksan varajäsentä.

Uusi liittovaltuusto valitsee marraskuussa 2022 muun muassa Talentiaan uuden hallituksen ja linjaa tulevan vuoden toiminnasta. Hallituksen jäsenistä yksi on sääntömääräisesti opiskelijayhdistyksen jäsen.

Asetu ehdolle viimeistään 15.4.2022

Lähde mukaan vaikuttamaan ja asetu ehdolle vaaleihin viimeistään 15.4.2022. Kaikille ehdolle lähteneille annetaan kiitokseksi pieni lahja!

Ehdokkaaksi kelpaa kuka tahansa jäsenmaksunsa suorittanut Talentian opiskelijajäsen, jolla on itsensä lisäksi kaksi talentialaista ehdokkaaksi asettajaa.

Vaalien äänestysaika on 15.–31.5.2022.

Äänioikeutettuja ovat Talentian opiskelijajäsenet, jotka on merkitty jäsenrekisteriin viimeistään 1.3.2022 ja jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa, mikäli jäsenmaksu on laskutettu.

Avaamme myöhemmin verkkosivut, joissa voi ilmoittaa asettuvansa ehdolle opiskelijavaaleihin. Ilmoitamme kaikille Talentian opiskelijajäsenille, kun verkkosivut ovat auki.

Lisätietoja opiskelijavaaleista:
järjestöasiantuntija Mikko Suomalainen, mikko.suomalainen@talentia.fi, p. 09 3158 6031