Uutinen

Talentian nettisivut uudistuvat 2.2.

Talentian uudet sivut

Talentian uudet nettisivut julkaistaan torstaina 2.2. Uudistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota palvelun käytettävyyteen.

Merkittävimmät muutokset tulevat koskemaan palvelun ulkoasua, valikkoja ja tietojen jäsentelyä sivuilla. Käyttäjiltä saadun palautteen perusteella Talentian jäsenyyteen ja etuihin sekä työelämäneuvontaan liittyviä olennaisia tietoja on nostettu entistä näkyvämmille paikoille etusivulla.

– Toivomme, että uusi rakenne ja selkeä visuaalinen ilme tekisivät uusista sivuista helpommin lähestyttävät ja jäsenille olennainen tieto löytyisi aikaisempaa helpommin, sanoo Talentian viestinnän asiantuntija Ilkka Salmela.

Tiedon löydettävyyttä uudistetulla sivustolla tukee myös helppokäyttöinen haku, joka sijaitsee etusivun ylälaidassa. Jatkossa Talentia-lehden verkkosivut ovat osa talentia.fi-palvelua. Kaikki Talentia-lehden jutut, kolumnit ja puheenvuorot on tuotu osaksi uutta verkkopalvelua, eikä käyttäjän tarvitse hakea näitä sisältöjä enää erilliseltä sivustolta.

Yksi sivujen uutuus on suosittelutoiminto. Se tarjoaa käyttäjälle lukuehdotuksia ja samaan teemaan liittyviä artikkeleita.

– Jos esimerkiksi haet palvelusta koulutuksiin ja verkkovalmennuksiin liittyviä jäsenetuja, sivusto tarjoaa sinulle luettavaksi samaa teemaa käsitteleviä artikkeleita, blogeja ja uutisia, Salmela kertoo.

Myös Talentian yhdistysten sivujen ulkoasu muuttuu ja sivuilla nousevat entistä paremmin esille yhdistysten omat ajankohtaiset sisällöt.

– Yhdistyksillä on jatkossa enemmän työkaluja, joilla rakentaa omaa yhdistystä henkivät sivut unohtamatta Talentian visuaalisen ilmeen päälinjaa. Emme jätä yhdistyksiä yksin uuden julkaisualustan opettelun kanssa, vaan järjestämme kevään aikana ylläpitokoulutuksia, joihin kannattaa tulla mukaan, Salmela vinkkaa.

Talentian sivuilla saattaa esiintyä torstaina 2.2. julkaisutoimista aiheutuvia katkoksia. Pahoittelemme mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.