Uutinen

Talentian jäsenille Lintsin ranneke jäsenetuhintaan

HUOM! Rannekkeet on myyty loppuun.

Tänäkin kesänä sinulla ja perheelläsi on Talentian tarjoamana jäsenetuna edullinen mahdollisuus huvitella Helsingissä Linnanmäen huvipuistossa. Talentia tarjoaa Hupirannekkeen hintaan 31 euroa / perheenjäsen / päivä. Normaalihinta portilta ostettaessa on 47 euroa. Sisäänpääsy pelkästään huvipuiston alueelle on maksuton.

Linnanmäen ranneketarjous on tarkoitettu vain jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen. Isovanhemmat lasketaan perheeksi. Alennus koskee kesää 2023.

Voit suunnitella Linnanmäki-retken ajalle 28.4.–22.10.2023 puiston aukioloaikojen mukaan. Toimi nopeasti! Rannekkeita on rajoitettu määrä.

Hupirannekkeiden myynti alkaa 20.4. klo 12 ja päättyy 25.4. HUOM! Rannekkeita on rajallinen määrä ja ne voivat loppua ennen tilausajan loppumista.

Ota valmiiksi esille jäsenkorttisi jäsennumerosi ilmoittamista varten sekä joko pankkitunnukset tai luottokortti, sillä rannekkeet maksetaan lomakkeen täyttämisen yhteydessä.

Huomioithan, että voit varata yhteensä maksimissaan neljä (4) ranneketta.

Tee näin:

1. Tilaa rannekkeet 25.4.2023 mennessä täyttämällä tilauslomake >> Hupirannekkeen tilauslomake

Voit tilata enintään 4 kpl rannekkeita. Tilausaika on 20.–25.4.2023. Tarvitset tilatessasi jäsennumerosi, joten ota esiin jäsenkorttisi. HUOM! Rannekkeita on rajallinen määrä ja ne voivat loppua ennen tilausajan loppumista.

2. Maksa rannekkeet.

Vahvista tilauksesi maksamalla 31 euroa per ilmoittamasi henkilö lomakkeen kautta. Tarvitset joko nettipankkitunnukset tai luottokortin maksamiseen.

3. Lähde viettämään hauskaa päivää!

Rannekkeet ovat lunastettavissa nimeä vastaan kaikilta Linnanmäen juhlatorin lippuluukuilta (pois lukien info). Huomioittehan, että rannekkeiden lunastajan on oltava sama henkilö, joka on lomakkeessa ilmoitettu lunastajaksi. Tarkista puiston aukioloajat osoitteesta www.linnanmaki.fi.

Tilaus on sitova eikä maksetuista rannekkeista palauteta rahaa.

Talentia tukee lastensuojelutyötä

Talentia on Lastensuojelun Keskusliiton kautta Lasten Päivän Säätiön jäsen. Säätiö ylläpitää ja kehittää Linnanmäen huvipuiston toimintaa kerätäkseen varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Vuosien saatossa Lasten Päivän Säätiö on kerännyt lastensuojelutyölle yhteensä noin 120 miljoonaa euroa.

Lisätietoja: järjestöasiantuntija Sini Waris, sini.waris@talentia.fi, p. 09 3158 6031