Uutinen

Talentian jäsenille Linnanmäen ranneke jäsenhintaan

Tänäkin kesänä sinulla ja perheelläsi on Talentian tarjoamana jäsenetuna edullinen mahdollisuus huvitella Helsingissä Linnanmäen huvipuistossa. Talentia tarjoaa Hupirannekkeen hintaan 30 euroa/perheenjäsen/päivä. Normaalihinta portilta ostettaessa on 45 euroa. Sisäänpääsy pelkästään huvipuiston alueelle on maksuton.

Linnanmäen ranneketarjous on tarkoitettu vain jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen. Isovanhemmat lasketaan perheeksi. Alennus koskee koko kesää 2022.

Voit suunnitella Linnanmäki-retken 29.4. – 23.10.2022 väliselle ajankohdalle puiston aukioloaikojen mukaan. Ranneke on voimassa yhden vierailupäivän ajan ja se aktivoituu kirjautuessa ensimmäiselle laitteelle. Toimi nopeasti! Rannekkeita on rajoitettu määrä.

Ota valmiiksi esille jäsenkorttisi jäsennumerosi ilmoittamista varten sekä joko pankkitunnukset tai luottokortti, sillä rannekkeet maksetaan lomakkeen täyttämisen yhteydessä.

Huomioithan, että voit varata yhteensä maksimissaan neljä (4) ranneketta!

Toimi näin:

1. Tilaa rannekkeet 20.4.2022 mennessä täyttämällä tilauslomake. Voit tilata enintään 4 kpl rannekkeita.

Tarvitset tilatessasi jäsennumerosi, joten ota esiin jäsenkorttisi.

2. Maksa rannekkeet.

Vahvista tilauksesi maksamalla 30 euroa per ilmoittamasi henkilö lomakkeen kautta. Tarvitset joko nettipankkitunnukset tai luottokortin maksamiseen, sillä tilaus maksetaan heti.

Hupirannekkeen tilauslomake löytyy tästä

Rannekkeet on lunastettavissa nimeä vastaan Linnanmäen juhlatorin lipunmyynnistä noutopiste-luukulta (ei muilta lipunmyyntipisteiltä). Huomioittehan, että rannekkeiden lunastajan on oltava sama henkilö, joka on lomakkeessa ilmoitettu lunastajaksi. Tarkista puiston aukioloajat osoitteesta www.linnanmaki.fi.

Tilaus on sitova eikä maksetuista rannekkeista palauteta rahaa.

Lisätietoja: järjestöasiantuntija Mikko Suomalainen 09-3158 6031 tai mikko.suomalainen@talentia.fi