Uutinen

Talentian ensimmäinen työolobarometri selvittää jäsenten työoloja – vastaa kyselyyn

Talentia alkaa järjestelmällisesti seurata jäsentensä työoloja. Tarkoitus on selvittää, miten työolot kehittyvät erilaisten yhteiskunnallisten muutosten keskellä.

Talentian työolobarometrin nimellä kulkeva selvitys toteutetaan nyt ensimmäistä kertaa.

– Olemme lähettäneet jäsenille sähköpostia, jossa on linkki kyselyyn. On tärkeää, että mahdollisimman moni vastaa kyselyyn. Näin saamme kattavimman tiedon jäsenten työoloista, sanoo Talentian yhteiskuntavaikuttamisen johtaja Jenny Suominen.

Jos et jostain syystä ole saanut sähköpostia, käy tarkistamassa jäsentiedoistasi, ovatko yhteystietosi ajan tasalla. (Pääset tarkistamaan jäsentietosi Talentian verkkosivujen etusivulla. Voit tunnistautua palveluun joko mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla).

Talentia toteuttaa työolobarometrin yhteistyössä tutkimusyhtiö Verianin (ent. Kantar Public) kanssa. Työolobarometri on tarkoitus toistaa 2–3 vuoden välein.

– Barometrin tulokset antavat Talentian vaikuttamistoimintaan tukevan pohjan. Pystymme niiden pohjalta tarjoamaan työnantajille eri Talentian jäsenten edustamilla aloilla välineitä työhyvinvoinnin ja työn pitovoiman parantamiseen sekä osoittamaan jäsenten työssään kohtaamia epäkohtia, Suominen korostaa.

Lisätietoja työolobarometrista:

Heidi Pekkarinen

Erityisasiantuntija
Sosiaalihuollon ammatinharjoittaminen ja vaikuttamistoiminta ammatillisissa asioissa, erityisesti työhyvinvointi, työsuojelu ja työturvallisuus.
09 3158 6024