Tiedote

Talentialle valitaan viikonloppuna uusi puheenjohtaja – Tero Ristimäki jää eläkkeelle

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentialle valitaan ensi lauantaina 21.11. uusi puheenjohtaja, kun järjestön liittovaltuusto kokoontuu. Tällä hetkellä puheenjohtajaehdokkaaksi on asettunut Jenni Karsio. Hän on 36-vuotias yhteiskuntatieteiden maisteri ja laillistettu sosiaalityöntekijä sekä ensi- ja turvakotipalveluiden johtaja Tampereelta. Lisäksi Karsiolla on pitkä ja monipuolinen kokemus Talentian luottamushenkilönä toimimisesta.

-Haluan yhdistää sosiaalialan asiantuntijat ja olla talentialaisten tukena. Yhdessä olemme kokonainen sosiaaliala ja yhdessä olemme vahvoja. Puheenjohtajana johdan äänemme kuuluviin yhteiskunnallisessa keskustelussa ja vahvistan Talentian neuvotteluasemia luomalla uutta yhteistyötä työmarkkinoilla. Päämääränämme on työelämä, jossa työtä saa tehdä ammattietiikan mukaisesti, kehittymiseen on tarjolla tukea ja palkka on jokaiselle jäsenellemme reilu, Jenni Karsio linjaa.

 

 

Liittovaltuuston jäsenet voivat vielä kokouksessa esittää puheenjohtajaksi mahdollisia muita ehdokkaita.

Viikonlopun aikana 21.-22.11. valitaan Talentialle myös uusi hallitus, päätetään jäsenmaksun määrästä ja linjataan järjestön toiminnan sekä talouden suuntaviivat vuodelle 2021. Talentian liittokokousviestintää voi viikonlopun aikana seurata Talentian sosiaalisen median kanavissa Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Tero Ristimäki jää eläkkeelle

Talentiaa 12 vuotta johtanut Tero Ristimäki jää eläkkeelle ja jättää tehtävänsä kiitollisena siitä, että on saanut tehdä työtä sosiaalialan korkeakoulutettujen edunvalvojana.

– Vuoden 2008 Talentian puheenjohtajavaalissa asettamani tavoitteet ovat toteutuneet: sosiaalialalle on saatu ammattihenkilölaki, Talentiassa on yli 25 000 jäsentä ja paikka jäsenten työehtosopimuksia käsittelevissä neuvottelupöydissä, Ristimäki summaa ja kiittää kaikki yhteistyöstä menneinä vuosina.

Koronatilanteesta johtuen Tero Ristimäen eläkkeelle jäämistä ei ole voitu juhlistaa perinteiseen tapaan. Teroa voi kuitenkin muistaa tervehdyksellä hänen Facebook-sivullaan www.facebook.com/tero.ristimaki.9. Mahdolliset lahjoitukset hän toivoo osoitettavan lasten harrastusten tukemiseen Pelastakaa Lapset ry:n kautta: tilinumero FI64 1017 3000 2107 27 . Viestikohtaan teksti: Tero Ristimäki/Pelastakaa Lapset harrastuksiin.

>> Lue Tero Ristimäen jäähyväisjuttu ja viimeinen puheenjohtajan palsta Talentia-lehdestä

Katso Tero Ristimäen tervehdys jäsenille ja yhteistyökumppaneille:

17.11. klo 12.04 lisätty uutiseen maininta Tero Ristimäen muistamisten lahjoituskohteesta ja nostettu samalla lausetta Talentian liittokokousviestinnästä uutisessa ylöspäin.