Uutinen

Talentia tuntee työsi

Sosiaalialan korkeakoulutettujen työn haasteet ja vaatimukset ovat ainutlaatuisia. Työllä vaikutetaan suoraan muiden ihmisten elämään ja hyvinvointiin. Alan ammattilaiset ovat osa tärkeää palapeliä, joka rakentaa yhteiskuntaa vahvemmaksi ja huolehtii heikoimmista.

Talentia on ammattijärjestö, joka ymmärtää tämän. Olemme omistautuneet edistämään sosiaalialan ammattilaisten etuja ja työoloja. Emme ole vain järjestö, vaan yhteisö, joka yhdistää saman päämäärän ja intohimon jakavat yksilöt.

Talentia on Suomen ainoa sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö.

Talentia koostuu jäsenistään. Samalla Talentia on ainoa järjestö, joka kokoaa yhteen sosiaalialan korkeakoulutetut ammattilaiset. Me tiedämme, millaista on työskennellä alallasi, millaisia vaatimuksia ja paineita siihen liittyy. Olemme aktiivisia vaikuttajia, jotka pyrkivät parantamaan alasi ehtoja ja nostamaan sen arvostusta.

Talentia seisoo tukenasi. Yli 26 000 sosiaalialan ammattilaista on jo valinnut Talentian kumppanikseen. Me arvostamme osaamistasi ja ymmärrämme, millainen merkitys työlläsi on. Olemme olemassa, jossa sinä saisit tukea, tarjoamme neuvontaa ja valvomme etuasi, jotta voit suoriutua työstäsi entistä paremmin.

Yhdessä olemme muutoksen tekijöitä. Ymmärrämme, että sosiaalialalla on haasteita. Voi olla vaikeaa toimia eettisesti, resurssit voivat olla vajavaisia ja johtamisessa voi olla ongelmia. Talentia yhdessä sinun ja muiden jäsenten kanssa on myös sinun äänesi, joka nostaa esiin nämä haasteet ja työskentelee niiden ratkaisemiseksi. Teemme yhdessä muutoksia.

Talentia on ammattijärjestö, joka ymmärtää sinua.

Olemme myös palkkasi puolella. Tiedämme, että ansaitset parempaa. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että työsi arvostus näkyy myös palkassasi. Teemme työtä sen eteen yhteiskunnan eri tasoilla, että palkkasi on oikeudenmukainen ja vastaa ammattitaitoasi.

Marssitamme nyt esiin uudistuneen jäsenhankintakampanjamme, jolla haluamme viestiä, että tunnemme työsi ja ymmärrämme sinua. Tulet näkemään viestimme niin somessa, messuilla kuin muussakin viestinnässämme. Kiitos että olet mukana vaikuttamassa ja rakentamassa parempaa työympäristöä. Yhdessä teemme enemmän ja saavutamme parempia tuloksia.

Lue lisää: Tunnemme työsi – liity jäseneksi!