Uutinen

Talentia tarjoaa jäsenilleen joulukeikan – esiintyjinä Maustetytöt ja Vesterinen Yhtyeineen

Talentian jäsenet pääsevät nyt ilmaiseksi osallistumaan (norm. hinta 19,90 e) Joulumusarit-tapahtumaan, joka järjestetään lauantaina 12.12.2020 klo 18.45-22 verkossa. Esiintyjinä ovat Maustetytöt ja Vesterinen Yhtyeineen.

Tapahtuma lähetetään Valkeakosken kaupunginteatterista. Konserttia katsotaan Tiketin alustalla, ja tallenne on katsottavissa seitsemän päivän ajan.

Lähetämme jäsenille tarkemmat ohjeet sähköpostiin keskiviikkona 9.12., josta alkaen lipun voi käydä lunastamassa Tiketin sivuilta ohjeiden mukaan.

– Halusimme tarjota Talentian jäsenille raskaan vuoden päätteeksi jotain piristystä. Mikäs sen mukavampi tapa viettää lauantaita, kuin istahtaa sohvalle ja nauttia hyvästä musiikista, sanoo Talentian toimistopalvelupäällikkö Anu Hall.

Joulumusarit järjestää Työväen Musiikkitapahtuma ry. Tapahtumassa esiintyvä Maustetytöt on viime vuosien pop-ilmiöitä Suomessa. Yhtye on juuri julkaissut uuden kehutun albuminsa Eivät enkelitkään ilman siipiä lennä. Vesterinen Yhtyeineen on kymmenestä jäsenestä koostuva pop-musiikkia soittava yhtye. Hurjaa keikkasuosiota nauttiva bändi on julkaissut urallaan kuusi studioalbumia, yhden kokoelmalevyn ja yhden livelevyn.

Lisätietoja:

toimisto@talentia.fi