Uutinen

Talentia etsii varhaiskasvatuksen erityisasiantuntijaa

Talentia etsii varhaiskasvatuksen erityisasiantuntijaa ammatilliseen edunvalvontaan.

Haemme kehittämishenkistä sosiaalialan ja varhaiskasvatuksen vahvaa asiantuntijaa ja vaikuttajaa vastaamaan Talentian edunvalvonnasta varhaiskasvatuksessa.

Erityisasiantuntijoiden tiimissä vastaamme yhdessä sosiaalialan korkeakoulutettujen erilaisissa tehtävissä toimivien jäsenten ammatillisesta, koulutuksellisesta ja hyvinvointiin liittyvästä edunvalvonnasta sekä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta näistä teemoista.

Olet hakemamme henkilö, jos hallitset hyvin varhaiskasvatuksen toimialan ja siihen liittyvät säädökset sekä tunnet varhaiskasvatuksen valtakunnalliset verkostot ja osaat toimia niissä. Sinulla on monipuolista työkokemusta erilaisista varhaiskasvatukseen liittyvistä tehtävistä ja järjestötoiminnan tuntemusta sekä korkeakoulututkinto.

Tehtävässä menestymistä edistävät myös kehittävä työote, oivaltavat näkemykset sekä kyky tarttua haasteisiin. Tehtävässä pääset käyttämään lisäksi laajaa viestintä- ja kouluttajaosaamistasi sekä hyviä vuorovaikutustaitojasi.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan sosiaalialan korkeakoulutettujen valtakunnalliseen edunvalvontaan jäsenmäärältään kasvavassa ammattiliitossa. Osaavan asiantuntijayhteisömme lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot.

Talentian toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa, mutta tehtävää voi hoitaa myös osittain etätyönä. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta. Toivomme, että voit aloittaa työt elokuun alkupuolella.

Lisätietoja tehtävästä antaa työelämäasioiden päällikkö Marjo Varsa p. 09 3158 6022, marjo.varsa@talentia.fi. Hän on parhaiten tavoitettavissa 8.5 klo 8.30-10 tai 9.5 klo 14-15.30.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi (sisältäen palkkatoiveen sekä suosittelijat) osoitteeseen ville.savilampi@talentia.fi viimeistään 21.5.2023 mennessä. Haastattelut järjestämme 9.6.2023.

Talentia on Suomen ainoa sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö. Talentia vaikuttaa, jotta sen jäsenistöllä on edellytykset tehdä työnsä hyvin, työssä jaksetaan, työn merkitys ymmärretään ja siitä maksetaan oikeudenmukaista palkkaa. Talentia on vuonna 1949 perustettu, yli 26 000 korkeasti koulutetun sosiaalialan ammattilaisen valinta. Talentia kuuluu keskusjärjestö Akavaan ja Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOon. Talentialla on 20 alueyhdistystä ja 11 valtakunnallisesti toimivaa ammatillista yhdistystä sekä opiskelijayhdistys.