Uutinen

Talentia käynnisti taukokampanjan

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia on käynnistänyt kampanjan, jossa kiinnitetään huomiota työn tauottamisen tärkeyteen työhyvinvoinnin tukena.

Sosiaalialan työhyvinvointikysymykset eivät kosketa ainoastaan alan työyhteisöjä ja työntekijöitä, vaan niillä on myös laajempia, joko suoria tai välillisiä vaikutuksia yhteiskunnan hyvinvointiin. On siis tärkeää, että alan työntekijät muistavat huolehtia myös itsestään. Jo lyhyet minuutinkin mittaiset tauot auttavat jaksamaan töissä, ja työteho pysyy parempana, mikäli pidetään tiheämmin lyhyitä taukoja kuin harvakseltaan pitkiä taukoja.

Talentian taukokampanjaan voi osallistua ottamalla kuvan tai videon omasta tauosta ja jakamalla sen sosiaalisessa mediassa tunnuksella #teetauostatärkeä. Kaikkien 30.11.2017 mennessä taukokuvansa jakaneiden kesken arvotaan kymmenen (10) lahjakorttia (arvo 50 euroa) Marimekkoon tai vaihtoehtoisesti Motonettiin.

Kampanja aikana Talentia nostaa viestinnässään esille tietoiskuja tauottamisesta ja työhyvinvoinnista, jakaa omia taukovinkkejä ja järjestää pieniä yllätyskilpailuja sosiaalisessa mediassa. Samalla Talentia haluaa muistuttaa syksyllä järjestettävistä työsuojeluvaltuutettujen vaaleista,  joissa valitaan työsuojeluvaltuutetut seuraavalle kaksivuotiskaudelle.

Kampanjan yhteydessä kaikki Talentian jäsenet saavat 29.9. ilmestyvän Talentia-lehden välissä kampanjajulisteen kiinnitettäväksi esimerkiksi työpaikan seinälle. Lisäksi Talentia jakaa jäsenilleen syksyn tapahtumissa pieniä hyvinvointiin liittyviä lahjoja.

Kampanja päättyy 30.11.2017. Talentian taukokampanjaa voi seurata Facebookissa ja Twitterissä.

>> Lue lisää kampanjasta