Uutinen

Talentia hakee sopimusasiantuntijaa

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Itä- ja Keski-Suomen alueelle

sopimusasiantuntijaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan sosiaalialan korkeakoulutettujen alueelliseen ja valtakunnalliseen edunvalvontaan. Pääset osaksi Talentian kehittyvää työyhteisöä, jossa sinua arvostetaan ja jossa sinusta pidetään huolta. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut, kilpailukykyisen palkan ja mukavat työkaverit.

Työ painottuu jäsenten työoikeudellisten ja sopimusasioiden neuvontaan ja niistä neuvottelemiseen. Lisäksi tehtävä sisältää mm. edunvalvontakoulutusta, luottamusmiesten tukemista ja rekrytointia, työnantajatapaamisia sekä alueellisen toiminnan ja yhteistyön edistämistä.

Odotamme sinulta vankkaa sosiaalialan ja ammattijärjestötoiminnan tuntemista sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Luemme eduksi kokemuksen luottamusmiestehtävässä. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi mm. hyvää viestintä- ja kouluttajaosaamista, vankkaa neuvottelutaitoa sekä suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Kehitämme tehtävää ja muokkaamme toiminta-aluetta edelleen, jolloin sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa niihin.

Työalueen ollessa laaja tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttöä.

Talentian keskustoimisto sijaitsee Itä-Pasilassa. Sopimusasiantuntijan oma työpiste sijaitsee pääsääntöisesti omassa kodissa.

Toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.1.2021.

Lisätietoja antavat työelämäasioiden päällikkö Marjo Varsa, p. 09-3158 6022 marjo.varsa@talentia.fi sekä järjestöpäällikkö Janne Seppälä, p. 09 3158 6030 janne.seppala@talentia.fi.

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelo palkkatoiveineen otsikolla ”Hakemus sopimusasiantuntijan tehtävään” sähköisesti 22.11.2020 mennessä osoitteeseen marjo.varsa@talentia.fi.