Uutinen

Talentia hakee sopimusasiantuntijaa

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry hakee määräaikaiseen työsuhteeseen sopimusasiantuntijaa nykyisen työntekijän noin vuoden mittaisen opintovapaan ajaksi. Haettavan sopimusasiantuntijan työ kohdistuu pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueelle (Helsinki, Länsi-Uusimaa, Itä- ja Keski-Uusimaa).   

Työ painottuu jäsenten työoikeudellisten ja sopimusasioiden neuvontaan ja niistä neuvottelemiseen. Lisäksi tehtävä sisältää muun muassa luottamusmiesten tukemista ja rekrytointia, työnantajatapaamisia, alueellisen toiminnan ja yhteistyön edistämistä sekä koulutusten järjestämistä.  

Työalueen ollessa laaja tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta useamman kerran kuukaudessa.  

Haemme työhön tarttuvaa ja innostunutta työntekijää, joka toimii taitavasti sekä itsenäisesti että osana tiimejä ja työyhteisöä. Odotamme sinulta vankkaa sosiaalialan ja palvelussuhdeasioiden tuntemista sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa.  

Luemme eduksi aiemman kokemuksen luottamusmiehenä, esihenkilönä tai henkilöstöhallinnon tehtävissä toimimisesta. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi mm. hyvää viestintä- ja kouluttajaosaamista sekä vankkaa neuvottelutaitoa. Arvostamme erityisesti ruotsin, mutta myös muuta kielitaitoa.    

Merkityksellistä työtä sosiaalialan korkeakoulutettujen edunvalvonnassa 

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja mielenkiintoisen työn sosiaalialan korkeakoulutettujen alueellisessa ja valtakunnallisessa edunvalvonnassa. Kehitämme työtämme aktiivisesti ja sinulla on mahdollisuus olla mukana siinä.  

Talentiassa on hyvät työsuhde-edut, kilpailukykyinen palkka, työyhteisön tuki ja mukavat työkaverit.   

Sopimusasiantuntija voi hoitaa tehtäväänsä pääasiassa etätyönä ja kotiosoitteessa sijaitsevasta työpisteestä käsin tai vaihtoehtoisesti Talentian Itä-Pasilassa sijaitsevalta toimistolta. Työ edellyttää matkustamista Talentian toimistolle kuukausittain.  

Toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä 2.5.2024 tai sopimuksen mukaan.   

Lisätietoja 

Lisätietoja tehtävästä antaa työsuhdeasioiden päällikkö Konstantin Laakkonen, p. 09 3158 6026 / sähköposti.  

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostilla otsikolla ”Hakemus sopimusasiantuntijan tehtävään” 20.3.2024 klo 9 mennessä mieluiten pdf-tiedostomuodossa talous- ja henkilöstöpäällikkö Ville Savilammelle.  

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@talentia.fi  

Työhaastattelut järjestämme 26.3 ja 27.3.2024.