Uutinen

Talentia hakee oppilaitosvastaavaa

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry hakee

oppilaitosvastaavaa

määräaikaiseen työsuhteeseen 11.1.2021 – 18.6.2021.

Tehtäväsi on suunnitella ja toteuttaa Talentian opiskelijatoimintaa korkeakouluissa ja opiskelija-aktiivien parissa. Monipuoliseen tehtäväkuvaasi kuuluvat opiskelijarekrytointi ja luennot opiskelijoille, yhteydenpito alan opettajiin sekä erilaisten kampanjoiden ja tapahtumien suunnittelu ja toteuttaminen.

Hakijalta edellytämme sosiaalialan korkeakoulututkintoa, mutta myös aivan lähiaikoina valmistuvat alan opiskelijat huomioidaan paikkaa täytettäessä. Eduksi katsotaan aktiivisuus opiskelija- ja yhdistystoiminnassa sekä sosiaalialan työkokemus. Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä esiintymistaitoja ja itsenäistä työotetta.

Tehtävien hoito edellyttää ilta- ja viikonlopputöitä ja pandemian helpottaessa myös matkustamista. Talentian keskustoimisto sijaitsee Itä-Pasilassa, Helsingissä. Toistaiseksi työ tehdään pääasiallisesti etänä koronatilanteen takia.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään viimeistään su 6.12.2020 osoitteeseen aune.vaha-herttua@talentia.fi. Haastattelut toteutetaan 14.12. alkavalla viikolla.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse järjestöpäällikkö Janne Seppälä puh. 09-3158 6030 ja opiskelijatoiminnan koordinaattori Aune Vähä-Herttua puh. 09-3158 6032.