Uutinen

Talentia etsii yhteiskuntavaikuttamisen johtajaa

Ammattijärjestö Talentia vaikuttaa, jotta sen jäsenistöllä on edellytykset tehdä työnsä hyvin, työssä jaksetaan, työn merkitys ymmärretään ja siitä maksetaan oikeudenmukaista palkkaa. Talentia kuuluu keskusjärjestö Akavaan ja Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO:n. Akavalainen 26 000 jäsenen Talentia edustaa laillistettuja sosiaalihuollon ammattihenkilöitä, joita ovat yliopistotutkinnon suorittaneet sosiaalityöntekijät sekä ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet sosionomit, geronomit ja kuntoutuksen ohjaajat.

Oletko kokenut vaikuttamisen ja ammatillisen edunvalvonnan osaaja, jolla on laaja-alaista näkemystä ja tietoa sosiaalialasta, työmarkkinatoiminnasta ja tulevaisuuden työelämän tarpeista? Tehtävien uudelleen järjestämisen myötä haemme Talentiaan uutta

YHTEISKUNTAVAIKUTTAMISEN JOHTAJAA

vastaamaan Talentia ry:n vaikuttamistyöstä ja ammatillisesta edunvalvonnasta.

Yhteiskuntavaikuttamisen johtajana vastaat monipuolisesta Talentian vaikuttamistoiminnasta ja yhteiskunnallisista suhteista yhteistyössä puheenjohtajan, johtoryhmän ja henkilöstön kanssa. Toimit viiden vaativaa asiantuntijatyötä tekevän erityisasiantuntijan esihenkilönä.

Tehtävä edellyttää laaja-alaista työelämän tuntemusta sekä kokemusta poliittisesta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamistyöstä. Omaat laajat verkostot ja sinulla on kokemusta, näkemystä ja osaamista sosiaalialasta.

Odotamme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, johtamiskokemusta sekä näyttöjä onnistumisista vaativissa vaikuttamistoiminnan tehtävissä. Olet positiivisesti mieleen jäävä persoona, joka viestii vaikuttavasti ja olet kotonasi niin sosiaalisessa mediassa kuin suuren yleisön edessä. Kokemus innostavasta henkilöstöjohtamisesta, tehokkaasta sidosryhmäyhteistyöstä ja vaikuttamistoiminnan kehittämisestä sekä digitalisaation hyödyntämisestä antavat hyvän lähtökohdan menestymiseen. 

Toimipiste sijaitsee Pasilassa Helsingissä. 

Luottamuksellisiin tiedusteluihin vastaa Mercuri Urvalissa Ilkka Repo puh. 040 156 2634. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 28.2.2023 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-17563.