Uutinen

Talentia etsii työmarkkinajuristia

Haku on päättynyt!

Oletko kiinnostunut työmarkkinajuridiikasta? Etsimme Talentian neuvotteluyksikköön työoikeuteen perehtynyttä juristia.

Neuvotteluyksikössä vastaamme jäsentemme palvelussuhteeseen liittyvistä oikeudellisten asioiden hoitamisesta sekä työehtosopimuksien neuvottelemisesta. Jäsentemme merkittävimpiä työnantajia ovat hyvinvointialueet, kunnat ja yksityisen sosiaalipalvelu- ja varhaiskasvatusalan yritykset.

Tehtävä edellyttää osaamista ja perehtyneisyyttä työoikeuteen. Arvostamme työehtosopimusjärjestelmän tuntemusta ja kokemusta työmarkkinajärjestöistä. Tehtävässä hyödyksi on myös ymmärrys hyvinvointialueiden toiminnasta.

Edellytämme oikeustieteen ylempää korkeakoulututkintoa (OTM/OTK). Toivomme, että sinulla on lisäksi kouluttajaosaamista sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan sosiaalialan korkeakoulutettujen valtakunnalliseen edunvalvontaan jäsenmäärältään kasvavassa ammattiliitossa. Osaavan ja innostuneen työyhteisömme lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot.

Talentian toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa, mutta teemme myös etätyötä.

Toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä 1.11.2023 tai mahdollisimman pian sen jälkeen. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2024 loppuun saakka kestävä sijaisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa neuvottelujohtaja Tuomas Hyytinen p. 09 3158 6041 / sähköposti.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen talous- ja henkilöstöpäällikkö Ville Savilammelle. Kirjoita aiheeksi ”Hakemus työmarkkinajuristin tehtävään”. Järjestämme työhaastattelun mahdollisimman pian ja paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@talentia.fi.

Uutiseen lisätty 19.9. klo 11.09 tieto haun päättymisestä.