Uutinen

Talentia etsii sopimusasiantuntijaa

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sopimusasiantuntijaa nykyisen työntekijän jäädessä eläkkeelle. Haettavan sopimusasiantuntijan työ kohdistuu Pohjois-Suomen alueelle.

Työ painottuu jäsenten työoikeudellisten ja sopimusasioiden neuvontaan ja niistä neuvottelemiseen. Lisäksi tehtävä sisältää muun muassa edunvalvontakoulutusta, luottamusmiesten tukemista ja rekrytointia, työnantajatapaamisia sekä alueellisen toiminnan ja yhteistyön edistämistä.

Työalueen ollessa laaja tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta useamman kerran kuukaudessa sekä valmiutta oman auton käyttöön.

Haemme työhön tarttuvaa ja innostunutta työntekijää, joka toimii taitavasti sekä itsenäisesti että osana tiimejä ja työyhteisöä. Odotamme sinulta vankkaa sosiaalialan ja palvelussuhdeasioiden tuntemista sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Luemme eduksi aiemman kokemuksen luottamusmiehenä, esihenkilönä tai henkilöstöhallinnon tehtävissä toimimisesta. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi muun muassa hyvää viestintä- ja kouluttajaosaamista sekä vankkaa neuvottelutaitoa. Arvostamme erityisesti ruotsin, mutta myös muuta kielitaitoa.

Merkityksellistä työtä sosiaalialan korkeakoulutettujen edunvalvonnassa

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja mielenkiintoisen työn sosiaalialan korkeakoulutettujen alueellisessa ja valtakunnallisessa edunvalvonnassa. Kehitämme työtämme aktiivisesti ja sinulla on mahdollisuus olla mukana siinä.

Talentiassa on hyvät työsuhde-edut, kilpailukykyinen palkka, työyhteisön tuki ja mukavat työkaverit.

Sopimusasiantuntija hoitaa tehtäväänsä pääasiassa etätyönä ja oma työpiste sijaitsee kotiosoitteessa. Työ edellyttää matkustamista Talentian toimistolle kuukausittain. Talentian toimisto sijaitsee Helsingissä Itä-Pasilassa.

Toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä 8.1.2024 tai mahdollisimman pian tämän ajankohdan jälkeen.

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa työsuhdeasioiden päällikkö Konstantin Laakkonen, p. 09 3158 6026 / sähköposti.

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostilla otsikolla ”Hakemus sopimusasiantuntijan tehtävään” 5.11.2023 mennessä mieluiten pdf-tiedostomuodossa talous- ja henkilöstöpäällikkö Ville Savilammelle.

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@talentia.fi

Työhaastattelut järjestämme 10.11.2023.