Uutinen

Talentia etsii erityisasiantuntijaa

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia etsii määräaikaista erityisasiantuntijaa ammatilliseen edunvalvontaan ajalle 10.1.2022–30.6.2023.

Etsimme kehittämishenkistä sosiaalialan vahvaa asiantuntijaa ja vaikuttajaa vastaamaan sosiaalialan ammatillisen edunvalvonnan tarpeisiin.

Erityisasiantuntijoiden tiimissä vastaamme jäsentemme ammatillisesta, koulutuksellisesta ja hyvinvointiin liittyvästä edunvalvonnasta sekä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta.

Työtehtävä vaatii, että tunnet hyvin sosiaalipalvelut erityisesti aikuistyön sektorilta. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi sosiaalialalta. Arvostamme monipuolista työkokemusta sosiaalialan tehtävistä ja järjestötoiminnan tuntemusta. Toivomme sinulta kehittävää työotetta, oivaltavia näkemyksiä ja kykyä tarttua haasteisiin. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää laajaa viestintä- ja kouluttajaosaamista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan sosiaalialan korkeakoulutettujen valtakunnalliseen edunvalvontaan jäsenmäärältään kasvavassa ammattiliitossa. Osaavan asiantuntijayhteisömme lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot.

Talentian toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä vuoden 2022 alussa. Työsuhde on näillä näkymin määräaikainen sijaisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa työelämäasioiden päällikkö Marjo Varsa p. 09 3158 6022, etunimi.sukunimi@talentia.fi. Hän on parhaiten tavoitettavissa 15.11. klo 10-11.30 ja 17.11. klo 9-12.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 22.11.2021 klo 11 mennessä osoitteeseen marjo.varsa@talentia.fi. Kirjoita aiheeksi ”Hakemus erityisasiantuntijan tehtävään”.  Haastattelut järjestämme 1.12.2021.

Talentia on Suomen ainoa sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö. Talentia vaikuttaa, jotta sen jäsenistöllä on edellytykset tehdä työnsä hyvin, työssä jaksetaan, työn merkitys ymmärretään ja siitä maksetaan oikeudenmukaista palkkaa. Talentiassa on jäsenenä yli 26 000 korkeasti koulutettua sosiaalialan ammattilaista. Talentia kuuluu keskusjärjestö Akavaan ja Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOon. Talentialla on 20 alueyhdistystä ja 11 valtakunnallisesti toimivaa ammatillista yhdistystä sekä opiskelijayhdistys.