Uutinen

Talentia etsii erityisasiantuntijaa ammatilliseen edunvalvontaan

Oletko oma-aloitteinen ja utelias sosiaalialan asiantuntija, joka on kiinnostunut vaikuttamisesta? Etsimme Talentia ry:n ammatilliseen edunvalvontaan vahvaa sosiaalialan asiantuntijaa, jolla on vaikuttamisosaamista.

Erityisasiantuntijoiden tiimissä vastaamme jäsentemme ammatillisesta, koulutuksellisesta ja hyvinvointiin liittyvästä edunvalvonnasta sekä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta.

Tehtävä edellyttää laaja-alaista kokemusta, näkemystä ja osaamista sosiaalipalveluista. Olet lisäksi perehtynyt hyvinvointialueiden palvelurakenteisiin ja sinulla on yhteiskunnallista ymmärrystä.

Arvostamme kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamistyöstä, sosiaalihuollon laintuntemusta, kehittävää työotetta, oivaltavia näkemyksiä ja kykyä tarttua haasteisiin.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sosiaalialalta. Toivomme, että sinulla on lisäksi viestintä- ja kouluttajaosaamista sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan sosiaalialan korkeakoulutettujen valtakunnalliseen edunvalvontaan jäsenmäärältään kasvavassa ammattiliitossa. Osaavan ja innostuneen työyhteisömme lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot.

Talentian toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa, mutta teemme myös etätyötä. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian. Työsuhde on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteiskuntavaikuttamisen johtaja Jenny Suominen p. 09 3158 6021. Hän on parhaiten tavoitettavissa 31.8.2023 klo 13-14 ja 5.9.2023 klo 10.30-11.30.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 12.9 klo 16 mennessä talous- ja henkilöstöpäällikkö Ville Savilammelle. Kirjoita aiheeksi ”Hakemus erityisasiantuntijan tehtävään”. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@talentia.fi.

Haastattelut järjestämme 18. ja 20.9.2023.