Uutinen

Sosiaalialan ääni kuuluviin – osallistu Talentian viestintäkoulutuksiin

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ääntä tarvitaan yhteiskunnassa. Talentia järjestää keväällä kolme viestinnän koulutusta, joista saat vinkkejä vaikuttavaan viestintään.

Vaikuttamisviestinnän valmennuksessa kuulet muun muassa siitä, missä ja miten sosiaalialan ammattilaiset voivat vaikuttaa viestinnällä. Viesti visuaalisesti sosiaalialasta -koulutuksessa opit luomaan selkeää ja kauniin näköistä viestintää. Opi hyväksi mielipidekirjoittajaksi -koulutuksessa perehdytään tehokkaan mielipidetekstin saloihin.

Koulutukset on tarkoitettu kaikille Talentian jäsenille, ja ne järjestetään etänä Teams-webinaareina.

Vaikuttamisviestinnän valmennus

Maanantai 12.2.2024 klo 17.30–19.00

Miksi sosiaalialan ammattilaisten kannattaa viestiä? Mitä saa sanoa ja kuka saa sanoa? Missä ja miten voi vaikuttaa viestinnällä?

Vaikuttamisviestinnän valmennuksessa käymme läpi, miten sosiaalialan ammattilaisten kannattaisi näkyä ja vaikuttaa eri kanavissa. Koulutuksen alussa annetaan vinkkejä median lähestymiseen ja käydään katsaus yleisimpiin some-kanaviin ja niissä toimimiseen.

Kouluttajana toimii Talentian viestintäjohtaja ja Talentia-lehden päätoimittaja Kaisa Yliruokanen.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.2.

Viesti visuaalisesti sosiaalialasta

Torstai 21.3.2024 klo 18–19.30

Haluatko oppia luomaan selkeää ja kauniin näköistä viestintää sosiaalialan aiheista? Visuaalinen osaaminen tehostaa viestintääsi somealustoilla, joissa estetiikka on kaiken A ja O. Tule Talentian viestintäkoulutukseen opettelemaan Canvan käyttöä ja keräämään vinkkejä visuaaliseen viestintään.

Kouluttajana toimii Talentian viestinnän asiantuntija Ella Rantanen.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.3.

Opi hyväksi mielipidekirjoittajaksi

Tiistai 7.5.2024 klo 17.30–18.30

Onko mielessäsi asia tai ongelma, josta haluaisit kirjoittaa lehteen mielipidekirjoituksen? Oletko joskus tehnyt mielipidekirjoituksen, mutta sitä ei ole julkaistu?

Käymme koulutuksessa läpi hyvän mielipidetekstin perusteita. Mitkä asiat tekevät mielipidekirjoituksesta hyvän? Mitä tekstissä kannattaa välttää?

Kouluttajana toimii Talentian markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija Johanna Merilä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 2.5.

(Korjattu 16.1. klo 12.40 vaikuttamisviestinnän koulutuksen ajankohta. Oikea ajankohta 12.2.2024. Ilmoittautuminen päättyy 9.2.)