Uutinen

Saat lahjaksi 30 euron lahjakortin, kun liityt Talentiaan viikonloppuna 19.–21.11.

Kuulutko jo Talentiaan, Suomen ainoaan sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestöön? Liity nyt -viikonlopun aikana 19.–21.11.  kaikki Talentiaan liittyvät uudet jäsenet saavat lahjaksi 30 euron SuperLahjakortin. Lahjakortin saaminen edellyttää liittymistä myös Erko-työttömyyskassaan.

Liity nyt -viikonlopun aikana Talentiaan liittyvät opiskelijat saavat Marimekon pirtsakan pussukan. Pussukan saaminen ei edellytä liittymistä Erko-työttömyyskassaan.

Turvaajatkin tarvitsevat puolustajansa. Jonkun, joka ottaa kantaa epäkohtiin ja taistelee reilun kohtelun sekä hyvän ja turvallisen työelämän puolesta.

Jo 26 000 sosiaalialan korkeakoulutettua on valinnut turvakseen Talentian. Olemme ammattijärjestöistä ainoa, joka tuntee sosiaalialan läpikotaisin.

Talentian edut jäsenelle

Työssäkäyvälle Talentian jäsenmaksu on 1,35 % bruttotulosta. Saat heti Talentiaan liityttyäsi hyödynnettäväksi lukuisat jäsenetumme ja -palvelumme. Lue lisää jäsenyydestämme.

Toimi näin Liity nyt -viikonloppuna:

  • Mene osoitteeseen www.talentia.fi/liitynyt
  • Liity jäseneksi.
  • Jäsenyytesi kirjataan ja saat 30 euron SuperLahjakortin erillisessä kirjeessä kotiin. (Uuden jäsenen paketti tulee sinulle toisessa lähetyksessä.) SuperLahjakortilla voit ostaa lahjoja yli 100 liikkeestä.
  • Talentian jäsenpalvelut ja -edut ovat nyt käytössäsi.

Hyviä syitä liittyä Talentiaan on ainakin 1000, mutta kokosimme viisi tärkeintä.

Hyviä syitä liittyä Talentiaan top 5

  1. Talentia puolustaa jäsentensä etuja työpaikalla ja seisoo sosiaalialan korkeakoulutettujen puolella.
  2. Jäsenemme saavat meiltä neuvoja työsuhdetta, palkkoja ja ammattietiikkaa koskevissa kysymyksissä.
  3. Tarjoamme kattavat ja laadukkaat jäsenedut, kuten Talentia-lehden, vapaa-ajan matkustajavakuutuksen, oikeusturva- ja vastuuvakuutuksen sekä alennuksia aina kuntosaleista lomamökkeihin.
  4. Talentia osaa vaikuttamistyön ja on haluttu sosiaalialan yhteistyökumppani. Jäsenemme vaikuttavat usein Talentian ammatillisten ja jäsenyhdistysten kautta. Siellä myös verkostoituu, viihtyy ja saa uusia ystäviä.
  5. Työttömyyden kohdatessa jäsenemme saavat ansiosidonnaista työttömyysturvaa, jos työssäoloehto täyttyy. Myös opiskelijajäsenillämme on mahdollisuus kerryttää työssäoloehtoa jo opiskeluaikanaan.

> Lue lisää Liity nyt -viikonlopusta