Uutinen

Ota kaikki irti Talentian jäseneduista myös kesällä

Talentian jäsenenä sinulla on käytössäsi monipuolisia etuja myös kesäaikaan. Jäsenetuihin kuuluvat alennukset muun muassa majoituspalveluista, kuten mökki-, kylpylä- ja hotellivarauksista, silmä- ja aurinkolaseista, aikakauslehdistä ja kirjallisuudesta sekä vakuutus- ja pankkipalveluista.

Lähde mökkilomalle, kylpylään tai hotelliin

Talentia tarjoaa jäsenilleen loistavia etuja tunnettujen suomalaisten hotelli- ja kylpyläketjujen kanssa. Pääset tutustumaan laajaan valikoimaan akavalaisten ammattijärjestöjen Member+-jäsenetupalvelun verkkosivuilla.

Talentialaiset saavat esimerkiksi 10 prosentin alennuksen A-palveluiden mökkivarauksista. Saadakseen alennuksen tulee varaus tehdä Member+-palveluun kirjautuneena. Edun käyttö edellyttää rekisteröitymistä palvelun käyttäjäksi. Lomahuoneistot vuokrataan varaamisjärjestyksessä.

Akavaan kuuluva Myynnin ja markkinoinnin ammattijärjestö MMA tarjoaa myös vuokralle omistamiaan mökkejä. Mökit sijaitsevat Levillä, Rukalla, Ylläksellä, Tahkolla ja Meri-Teijossa. Pääset tutustumaan kohteisiin Member+-sivuston kautta. Mökkivuokrauksen hinnan löydät kunkin kohteen sivuilta kalenterista.

Flamingo Spa on Suomen suosituin vesipuisto ja kylpylä. Flamingo sijaitsee Vantaalla, kauppakeskus Jumbo-Flamingossa. Vietä hauska ja aktiivinen päivä vesiliukumäissä, hyppytornissa tai rentoudu porealtaissa. Aikuisten kylpylässä nautit ainutlaatuisesta tunnelmasta, erilaisista saunoista sekä pääset pulahtamaan upeisiin altaisiin. Nälän yllättäessä allasravintola Spa Cafe tarjoaa herkullisen menun.

Akavalaisena saat aikuisten kylpylän (K-18) hintaan 25 euroa henkilö (norm. hinta 35 e/hlö) ja vesipuiston kertalipun hintaan 10 euroa (norm. hinta 17 e). Etu koskee myös jäsenen ystävää tai perheenjäsentä, kun saavutte samanaikaisesti. Edun saa todistamalla akavalaisen liiton jäsenyyden.

RUNO Hotel Porvoossa tarjoaa Member+-jäsenille 20 prosentin alennuksen majoituksesta. RUNO tarjoaa vierailleen uniikit hotellihuoneet, ullakkosaunan ja spa-osaston. Hotellia ympäröivä idyllinen Vanha Porvoo tarjoaa iloa silmille ja sydämelle. RUNOn majoitusedun voit lunastaa koodilla tehdessäsi varauksen RUNOn verkkosivuilla. Etukoodin löydät Member+-palvelun Hyödynnä etu -napista.

Kämp Collection Hotels tarjoaa akavalaisille 30 prosentin alennuksen hotelliensa päivän joustavasta hinnasta vapaa-ajan matkustukseen. Hinta sisältää aamiaisen.

Edun voit hyödyntää joko kirjautumalla sisään Member+-sivustolle alla olevan linkin tai mobiilijäsenkorttisi kautta ja painamalla edun kohdalla Hyödynnä etu -painiketta.

Sokos Hotels tarjoaa 15 prosentin alennuksen kausittain vaihtuvista hotelleista vapaa-ajan matkustukseen. Hintaan sisältyy majoituksen lisäksi aamiainen sekä hotellikohtaisesti asiakassauna. Sokos Hotelleja on yli 50 28 eri paikkakunnalla Suomessa sekä Tallinnassa ja Pietarissa.

Etuhinnat saa näkyviin seuraamalla alla olevaa linkkiä ja kirjautumalla Member+-sivuille tai mobiilijäsenkortin kautta painamalla nappia Hyödynnä etu.

Talentian jäsenet saavat 10 prosentin alennuksen Suomen Hostellijärjestön verkoston hostelleissa Suomessa, kun varaus tehdään osoitteen www.hostellit.fi kautta tai suoraan hostelliin. Verkostoon kuuluu yli 40 hostellia ympäri Suomen. Hostellit ovat luonnostaan ekologisia majoitusvaihtoehtoja, sillä voit itse valita tarvitsemasi palvelut ja mukavuudet.

Talentian jäsenet voivat myös tilata Kotimaan hostellikortin maksutta sekä Kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan. Hostellikortilla saa 10 prosentin alennuksen Hostelling International HI hostelleissa, ajankohtaisia reissuvinkkejä ja muita matkailuetuja.

Uudet lasit lomalle

Talentialaiset saavat Instrumentariumilta, Nisseniltä ja Keopsista normaalihintaiset silmälasit 30 prosentin ja aurinkolasit 20 prosentin alennushintaan. Piilolinsseihin saat 25 prosentin alennuksen. Optikon suorittama näöntarkastus ja silmälasimääräys sekä piilolinssitarkastus ovat talentialaisille ilmaisia.

Lisäksi saat Instrumentariumilta näöntarkastuksen yhteydessä silmänpohjakuvauksen 20 euron hintaan (normaalisti 45 euroa) ja laajennetun näöntutkimuksen 35 eurolla (normaalista 60 euroa). Alennusprosentteja ei voi yhdistää kampanjatarjouksiin.

Jäsenedun lunastaminen edellyttää sähköisen jäsenkortin näyttämistä.

Kesälukemista alennettuun hintaan

Oletko ahkera lukija? Talentian jäsenenä luet alan kirjallisuutta, tutkivaa journalismia ja aikakauslehtiä edullisempaan hintaan.

Long Play julkaisee tutkivaa journalismia, laajoja reportaaseja, henkilökuvia ja esseitä Suomen parhailta kirjoittajilta digitaalisessa muodossa.

Talentian jäsenenä saat Long Playn tilauksen roimalla alennuksella, 44 euroa/vuosi (normaalisti 59 euroa/vuosi). Saat kuratoidun lukupaketin joka kuukausi ja viikoittaisen perjantaikirjeen. Voit ladata jutut laitteellesi tai kuunnella ne äänikirjana. Long Play ei sisällä klikkiotsikoita tai mainoksia, vaan ainoastaan juttuja, joilla on merkitystä.

Lehtikuningas on Suomen suurin lehtitilausten jälleenmyyjä, jonka valikoimasta löytyy yli 1000 lehteä ja tilaajalahjaa kampanjahintaan. Voit tilata lehtiä sekä itsellesi että lahjaksi. Member+-etuna saat tiettyihin lehtiin vielä ylimääräisen 10 prosentin alennuksen. Pääset hyödyntämään edun mobiilijäsenkortin Hyödynnä etu -painikkeen kautta.

Otavamedia tarjoaa talentialaisille lehtiä 30 prosentin alennuksella 12 kuukauden tilauksen normaalihinnasta. Voit valita lehden jatkuvana tilauksena edullisesti. Saat alennusedun niin kauan kun olet Talentian jäsen, tai tilaussopimuksesi on voimassa. Otavamedian lehtiin kuuluvat esimerkiksi Anna, Kotiliesi, Koululainen ja Suomen Kuvalehti.

Sosiaali- ja terveysalan tietopalvelu tarjoaa verkkokaupassaan ammattikirjallisuutta. Talentia haluaa edistää jäsentensä mahdollisuuksia saada alan ajankohtaista ja kiinnostavaa tietoa kätevästi ja edullisesti. Talentian jäsenetuna saat tilauksestasi 10 prosentin alennuksen. Käytä etu syöttämällä ostoskorissa sana talentia.

Talentian jäsenenä saat myös Talentia-lehden postissa kahdeksan kertaa vuodessa jäsenetuna. Talentia-lehti on sosiaalialan äänenkannattaja, jäsenten ammatillisen ja järjestöllisen keskustelun foorumi ja tärkeä väline jäsenten edunvalvonnassa.

Kalevan henki- ja tapaturmavakuutukset

Vanhempien henkivakuutus on lapsen tärkein taloudellinen turva. Talentian jäsenenä voit vakuuttaa itsesi ja puolisosi Kalevan yhteisellä edullisella pariturvalla hintaan 18,20 euroa kuukaudessa* (hinta ilman jäsenyyttä 58,60 e/kk). Riittää, että toinen teistä on jäsen.

Lisäturvaa lapselle antaa Kalevan tarjoama tapaturmavakuutus, joka korvaa kesän pienempien sattumien lisäksi myös kilpaurheilun aiheuttamat tapaturmat 18-vuotiaaksi asti. Lapsen tapaturmavakuutuspaketin hinta on 2,50 euroa kuukaudessa ilman omavastuuta.

*Hintaesimerkki 30-vuotias Talentian jäsen ja samanikäinen puoliso 200 000 euron korvaussummalla.

Danske Bankin opiskelijaedut

Danske Bank on avannut kesällä uuden, opiskelijoille suunnatun etukokonaisuuden. Akavalaisena opiskelijana saat talou­dellisen mielen­rauhan eli Fyggen rakennus­palikat käyttöösi edulli­semmin.

Danske tarjoaa opiskelijoille esimerkiksi Danske Silver -paketin ilman kuukausimaksua, Mastercard Gold -yhdistelmäkortin ilman vuosimaksua sekä opintolainan ilman avaus-, korotus- ja nostopalkkioita ja 0 prosentin marginaalilla. Danske tarjoaa etuja myös osakesäästämiseen ja talletuksia tehdessä. Vuokravakuustilin panttaus on maksuton akavalaisille opiskelijajäsenille.

Muut edut

Esittelimme tässä vain murto-osan Talentian jäsenilleen tarjoamistaan eduista. Kaikki talentialaisten jäsenedut löydät täältä:

Tutustu lisäksi akavalaisten ammattijärjestöjen Member+-jäsenetupalveluun! Palvelusta löydät rutkasti lisää tarjouksia muun muassa matkailusta, vapaa-ajasta ja hyvinvoinnista, vaatteista, verkkokaupoista ja finanssipalveluista. Tilaa myös Member+-uutiskirje, niin saat säännöllisesti tietoa ajankohtaisista tarjouksista.