Uutinen

Osaaminen näkyviin -viikolla lokakuussa koulutuksia urasuunnittelusta

Lokakuun alussa 2.–8.10. vietetään Osaaminen näkyviin -viikkoa. Talentia on mukana juhlimassa osaamisen edistämisen ja näkyväksi tekemisen juhlaviikkoa.

Teemaviikon tavoitteena on auttaa ihmisiä ja yhteisöjä tunnistamaan osaamistaan ja tekemään osaamista näkyväksi. Osaaminen näkyviin -viikon järjestää Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus Jotpa.

Talentia tarjoaa jäsenilleen kaksi yhteistyökumppani Coollan järjestämää urasuunnittelua käsittelevää koulutusta viikon aikana.

Suunnittele oma urapolkusi -koulutus järjestetään tiistaina 3.10. ja Sanoita osaamisesi ja vakuuta! -koulutus torstaina 5.10. Molemmat koulutukset pidetään kello 17.30-19.

Suunnittele oma urapolkusi -koulutus neuvoo, miten voi löytää itselle parhaiten sopivan urapolun sosiaalialalta, kun alalla on niin paljon erilaisia suuntautumisen vaihtoehtoja.

Sanoita oma osaamisesi ja vakuuta! -koulutus opastaa puolestaan oman osaamisen tunnistamisessa.

Koulutuksessa pohditaan, kuinka omaa osaamista voi tunnistaa, kartoittaa ja sanoittaa, mikäli esimerkiksi haluaa vaihtaa työtehtävistä toisiin, kuten vaikkapa asiakastyöstä asiantuntijatyöhön tai päinvastoin. Tuolloin on keskeistä miettiä, miten jo hankittua osaamista voisi hyödyntää uusissa tehtävissä.

Osaaminen näkyviin -viikon aikana Talentia järjestää lisäksi Hyvinvointi puntarissa –verkkokoulutuksen yhteistyökumppaninaan Maria Akatemia.

Keskiviikkona 4.10. kello 17–19 pidettävä hyvinvointikoulutus on tarkoitettu läheishoivaa tekeville. Koulutuksessa käsitellään työn ja läheishoivan yhteensovittamista.

>> Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Suunnittele oma urapolkusi -koulutukseen

>> Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Sanoita oma osaamisesi ja vakuuta! -koulutukseen

>> Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Hyvinvointi puntarissa -koulutukseen

>> Lue lisää Osaaminen näkyviin -viikosta