Neljä ehdokasta kilpailee Hyvä käytäntö -palkinnosta

Neljä ehdokasta kilpailee Hyvä käytäntö -palkinnosta

Vuoden 2018 Talentian Hyvä käytäntö -finalistit on valittu. Palkinnosta kisaa neljä ehdokasta:

Hyvät käytännöt Innokylässä

Hyvä käytäntö -kilpailuun osallistui 25 esitystä, joiden joukosta raati valitsi finalistit. Tänä vuonna kisaa uudistettiin niin, että kilpailun osallistujat kirjasivat THL:n Innokylään tiedot hyvästä käytännöstään.

Innokylä on avoin ja maksuton verkkopalvelu, jossa voi tutustua sosiaali- ja terveysalan erilaisiin toimintamalleihin. Myös Hyvä käytäntö -kilpailun esitykset jäävät verkkopalveluun kaikkien tutustuttavaksi ja kokeiltavaksi.

Hyvä käytäntö -palkintofinalistit valitsivat Talentian, Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen, Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston, Globex Information Oy:n ja THL:n Innokylän edustajat. Finalistien valinnassa käytettiin kriteereinä käytännön ajankohtaisuutta, sovellettavuutta, yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja käytännöstä tehtyä arviointia.

Finalistit esillä uudistuneilla Sosiaalialan asiantuntijapäivillä

Hyvä käytäntö -finalistit esittelevät työtään uudistuneilla Sosiaalialan asiantuntijapäivillä 13.3.2018 Jyväskylän Paviljongissa. Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa yksipäiväisenä. Lisäksi tapahtumassa on oma ohjelmaosuutensa vanhustyön ja varhaiskasvatuksen ammattilaisille. Uutta on myös video- ja posterinäyttely, jossa osallistujat pääsevät tutustumaan sosiaalialan muihin hyviin käytäntöihin.

Hyvä käytäntö -palkinto jaetaan 11. kerran Sosiaalialan asiantuntijapäivillä. Palkinto on 3000 euroa ja matka sosiaalialan konferenssiin ulkomaille.

Lisätietoja Hyvä käytäntö -palkinnosta.

Jaa sivu