Uutinen

Neljä ehdokasta kilpailee Hyvä käytäntö -palkinnosta

Vuoden 2018 Talentian Hyvä käytäntö -finalistit on valittu. Palkinnosta kisaa neljä ehdokasta:

Hyvät käytännöt Innokylässä

Hyvä käytäntö -kilpailuun osallistui 25 esitystä, joiden joukosta raati valitsi finalistit. Tänä vuonna kisaa uudistettiin niin, että kilpailun osallistujat kirjasivat Innokylään tiedot hyvästä käytännöstään.

Innokylä on avoin ja maksuton verkkopalvelu, jossa voi tutustua sosiaali- ja terveysalan erilaisiin toimintamalleihin. Myös Hyvä käytäntö -kilpailun esitykset jäävät verkkopalveluun kaikkien tutustuttavaksi ja kokeiltavaksi.

Hyvä käytäntö -palkintofinalistit valitsivat Talentian, Innokylän, Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen, Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston, Globex Information Oy:n ja Innokylän edustajat. Finalistien valinnassa käytettiin kriteereinä käytännön ajankohtaisuutta, sovellettavuutta, yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja käytännöstä tehtyä arviointia.

Finalistit esillä uudistuneilla Sosiaalialan asiantuntijapäivillä

Hyvä käytäntö -finalistit esittelevät työtään uudistuneilla Sosiaalialan asiantuntijapäivillä 13.3.2018 Jyväskylän Paviljongissa. Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa yksipäiväisenä. Lisäksi tapahtumassa on oma ohjelmaosuutensa vanhustyön ja varhaiskasvatuksen ammattilaisille. Uutta on myös video- ja posterinäyttely, jossa osallistujat pääsevät tutustumaan sosiaalialan muihin hyviin käytäntöihin.

Hyvä käytäntö -palkinto jaetaan 11. kerran Sosiaalialan asiantuntijapäivillä. Palkinto on 3000 euroa ja matka sosiaalialan konferenssiin ulkomaille.

Lisätietoja Hyvä käytäntö -palkinnosta.