Muista Talentian neuvontapalvelut

Nopeimman avun työelämän erilaisiin pulmatilanteisiin saat keskustelemalla asiasta työpaikallasi. Ole yhteydessä esihenkilöösi tai työpaikkasi henkilökunnan edustajiin eli luottamusmieheen tai työsuojeluvaltuutettuun.

Työsuojeluvaltuutetun ja luottamusmiehen yhteystietoja voit kysyä työpaikkasi henkilöstöhallinnosta tai esihenkilöltäsi.

Jos asia ei ratkea työpaikalla, ole yhteydessä Talentian neuvontapalveluun. Suosittelemme käyttämään ensisijaisesti Talentian sähköistä yhteydenottolomaketta.

Jotta tietosi pysyvät turvassa, lomakkeen käyttö vaatii kirjautumisen.

Otathan yhteyttä hyvissä ajoin, sillä yhteydenoton käsittelyssä voi mennä useampi päivä. Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin mahdollisimman pian ja viimeistään kahden viikon kuluessa.

Voit kysyä neuvoja myös puhelimitse:

Työ- ja virkasuhdeasioiden puhelinneuvonta (työehtosopimusasiat, työsopimukset, työlainsäädäntö, palkka, työaika, vuosilomat, työ-, ja perhevapaat, lomautus ja muut palvelussuhdetta koskevat kysymykset):

p. 09 3158 5540 / Puhelinpäivystys ma-ti ja to-pe klo 9-12.

Ammatillisten asioiden puhelinneuvonta (ammattihenkilölaki, koulutukset, pätevyydet, tehtävät, työsuojelu, työhyvinvointi, työnjako, mitoitus, ammattietiikka ja muut sosiaalihuollon sekä varhaiskasvatuksen ammatilliset kysymykset):

p. 09 3158 5533 / Puhelinpäivystys ma-ti ja pe klo 9-12.

Olethan puhelimitse yhteydessä siihen neuvonnan numeroon, jota asiasi pääasiallisesti koskee, jotta oikea asiantuntija on apunasi. Mikäli asiasi on laajempi molempia neuvontapalveluita koskeva kokonaisuus, suosittelemme sähköisen lomakkeen käyttöä.

Jäsenyyteen ja jäsenmaksuihin liittyvät asiat (jäsenmaksut, jäsenlajin muutokset, poissaoloilmoitukset, jäsenrekisteritietojen päivitykset, liittymiset, eroamiset, työnantajatilitykset ja -selvitykset)
jasensihteerit@talentia.fi

p. 09 3158 5530 / Puhelinpäivystys ma-to klo 9-12.

Puhelut maksavat paikallisverkkomaksun.

Talentian toimisto kesällä

Talentian toimisto on kiinni 12.7.-25.7.2021. Muuten toimisto palvelee normaalisti kesän ajan.

 

EDIT: Talentian toimiston aukioloajassa ollut virhe korjattu 16.6. klo 12.50.