Uutinen

Lisää ammatillisia neuvontapalveluita Talentian jäsenille

Talentian jäseniä palvellaan entistä paremmin 1.11. lähtien, jolloin Talentia avaa jäsenilleen ammatillisten neuvontapalveluiden puhelinpäivystyksen.

Ammatillisen neuvonnan kysymyksiin vastaavat vuorotellen Talentian ammattiasioiden päällikkö Marjo Varsa sekä erityisasiantuntijat Jaana Manssila, Alpo Heikkinen ja Laura Lindeberg.

Jäsenet voivat kysyä puhelinpäivystyksestä neuvoja ja tukea ammatillisiin ongelmiin, kuten ammatin rekisteröimiseen, työhyvinvointiin sekä tehtävärakenteisiin ja työnjakoon

”Haluamme tarjota jäsenillemme nopean ja helpon väylän kysyä neuvoa ammatillisissa ongelmatilanteissa. Toivomme, että jäsenet ottavat palvelun omakseen ja hyötyvät siitä”, sanoo Talentian ammattiasioiden päällikkö Marjo Varsa.

Jäsenten kysymyksiin vastaavat vuorotellen Talentian ammattiasioiden päällikkö Marjo Varsa sekä erityisasiantuntijat Jaana Manssila, Laura Lindeberg ja Alpo Heikkinen. Päivystys on avoinna arkisin klo 9.00-12.00 lukuun ottamatta keskiviikkoa, jolloin ei ole päivystystä.

Ammatillisten asioiden päivystyksen lisäksi Talentia tarjoaa jäsenilleen päivystysneuvontaa myös työsuhdekysymyksissä ja jäsenasioissa.

Talentian neuvontapalvelut Talentian jäsenille

Ammattiasioiden neuvonta puh. 09 3158 5533 päivystys ma, ti, to ja pe klo 9.00-12.00 ja ammattiasiat@talentia.fi

Työsuhdeneuvonta puh. 09 3158 5540 päivystys ma, ti, to ja pe klo 9.00-12.00 ja tyosuhdeneuvonta@talentia.fi 

Jäsenneuvonta puh. 09 3158 5530 ma-to klo 9.00-15.00 ja jasensihteerit@talentia.fi ja sähköinen jäsenpalvelu eAsiointi