Uutinen

Linnanmäen ranneke jäsenhintaan

Tänäkin kesänä sinulla ja perheelläsi on Talentian tarjoamana jäsenetuna edullinen mahdollisuus huvitella Helsingissä Linnanmäen huvipuistossa. Talentia tarjoaa Hupirannekkeen hintaan 30 euroa / perheenjäsen / päivä. Normaalihinta portilta ostettaessa on 42 euroa. Sisäänpääsy pelkästään huvipuiston alueelle on maksuton.

Linnanmäen ranneketarjous on tarkoitettu vain jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen. Isovanhemmat lasketaan perheeksi. Alennus koskee kesää 2021.

Hupirannekkeella pääsee kaikkiin puiston maksullisiin laitteisiin laitteiden turva- ja pituusrajoitukset huomioiden. Puistossa on 10 ilmaislaitetta perheen pienimmille (osaan näistä pääsee huoltajan kanssa). Yli 100 cm vieraille suositellaan hupiranneketta, koska suurin osa laitteista on heille maksullisia.

Pienemmille huvipuistokävijöille suositellaan hakemaan pituudesta kertova (alle 100 cm, 100 cm, 120 cm, 130 cm, 140 cm) leima lipunmyynnistä. Leima kertoo Linnanmäen laitetyöntekijöille asiakkaan pituuden, eikä huvittelijaa tarvitse mitata jokaisella laitteella uudestaan. Näin laitteisiin siirtyminen käy nopeammin. Mittaus tehdään kengät jalassa.

Voit suunnitella Linnanmäki-retken ajankohdalle 4.6. – 24.10.2021 puiston aukioloaikojen mukaan. Ranneke on voimassa yhden vierailupäivän ajan, ja se aktivoituu kirjautuessa ensimmäiselle laitteelle.

Toimi nopeasti! Rannekkeita on rajoitettu määrä. Ota valmiiksi esille jäsenkorttisi jäsennumerosi ilmoittamista varten sekä joko pankkitunnukset tai luottokortti, sillä rannekkeet maksetaan lomakkeen täyttämisen yhteydessä. Huomioithan, että voit varata yhteensä maksimissaan neljä (4) ranneketta.

Tilaa tästä Hupirannekkeita

Toimi näin:

1. Tilaa rannekkeet 30.6.2021 mennessä täyttämällä tilauslomake.
Voit tilata enintään 4 kpl rannekkeita. Tilausaika on 22.4.-30.6.2021. Tarvitset tilatessasi jäsennumerosi, joten ota esiin jäsenkorttisi. HUOM! Rannekkeita on rajallinen määrä, joten ne voivat loppua ennen tilausajan loppumista.

2. Maksa rannekkeet.
Vahvista tilauksesi maksamalla 30 euroa per ilmoittamasi henkilö lomakkeen kautta. Tarvitset joko nettipankkitunnukset tai luottokortin maksamiseen.

3. Lähde viettämään hauskaa päivää!
Lunasta rannekkeet nimeä vastaan Linnanmäen juhlatorin lippuluukuilta (pois lukien info). Huomioithan, että rannekkeiden lunastajan on oltava sama henkilö, joka on lomakkeessa ilmoitettu lunastajaksi. Tarkista puiston aukioloajat ja poikkeusaikainfo osoitteesta www.linnanmaki.fi.

Tilaus on sitova, eikä maksetuista rannekkeista palauteta rahaa.