Kansainvälinen ilta Talentiassa

Kansainvälinen ilta Talentiassa

Kiinnostaako kansainvälinen vaikuttaminen, kehitysyhteistyöstä, mahdollisuudet opiskella/työskennellä ulkomailla ja tutustua muualla tehtävään sosiaalialan työhön? Vieraanamme 18.1.2017 klo 18 Talentian toimistolla on IFSW:n puheenjohtaja Ruth Stark, joka kertoo järjestön toiminnasta, mm. kansainvälisestä sosiaalityön päivästä, lobbaustoiminnasta YK-järjestöissä ja IFSW:n ohjelmatyöstä. Mukana myös Globaali sosiaalityö ry, CIF in Finland, EAPN Fin ja ICSW. Lue lisää.

Kansainvälinen ilta

18.1.2017 klo 18-20
Talentia, Ratamestarinkatu 11, 4.krs

Keskiviikkona 18.1.2017 klo 18 järjestämme Talentiassa illan, jossa esitellään International Federation of Social Workers’in (IFSW), Globaali sosiaalityö ry:n, CIF in Finlandin, International Council of Social Welfaren (ICSW) ja European Anti Poverty Networkin (EAPN) Suomen osaston toimintaa. Tapahtuman kielinä ovat englanti ja suomi. Varsinaista tulkkausta ei järjestetä, mutta keskinäinen apu on mahdollista.

Vieraanamme on IFSW:n puheenjohtaja Ruth Stark, joka kertoo järjestön toiminnasta, mm. kansainvälisestä sosiaalityön päivästä, lobbaustoiminnasta YK-järjestöissä ja IFSW:n ohjelmatyöstä.

Globaali sosiaalityö ry:n toiminnasta kertoo yliopettaja Marja Katisko Diakista.

ICSWn Suomen osaston toiminnasta kertoo erityisasiantuntija Kaarina Tamminiemi.

EAPN Finlandin toimintaa esittelee Anna Järvinen, EAPN Finin sihteeri.

CIF in Finlandin toimintaa esittelee varapuheenjohtaja Anita Kytökangas.

 

Talentia tarjoaa kahvia/teetä ja suolaista pikkupurtavaa.

Ilmoittaudu 16.1. klo 10 mennessä osoitteeseen toimisto@talentia.fi ja kerro ruoka-aineallergiasi, jotta voimme huomioida ne tarjoiluissa.

Jaa sivu