Uutinen

Hyvinvointialan liitto ja Terveyspalvelualan Unioni: Jäsenmaksujen työantajaperintään muutos

Hyvinvointialan liitto ja Terveyspalvelualan Unioni ovat allekirjoittaneet uuden sopimuksen Terveyspalvelualan TES:n soveltamisalan ja ammattijärjestön jäsenmaksuperinnän muutoksesta. Muutos tulee voimaan 1.2.2018.

Jos työskentelet yksityisellä terveyspalvelualalla, voit jatkossa toimittaa työnantajallesi valtakirjan ammattijärjestö Talentian jäsenmaksun perintää varten. Tällä valtakirjalla työnantaja perii jäsenmaksu suoraan palkasta eikä sinun tarvitse laskea tai muistella maksupäiviä itse.
> Lataa ja tulosta jäsenmaksujen perintävaltakirja tästä

Toimita valtakirja täydennettynä työpaikkasi palkanlaskijalle. Ota yksi kopio itsellesi ja lähetä toinen kopio Talentiaan. Lisätietoja valtakirjaperinnästä saa jäsenneuvonnasta, puh. 09 3158 5530, jasensihteerit@talentia.fi.

Terveyspalvelualan Unioni ry on neuvottelujärjestö, joka edustaa työehtosopimusneuvotteluissa seitsemää terveyspalvelualan jäsenjärjestöä ja niiden jäseniä. Talentia on yksi jäsenjärjestöistä.

Terveyspalvelualan työpaikkoja ovat muun muassa yksityiset terveyspalveluja tuottavat yritykset, kuntoutuslaitokset ja terveyskylpylät. Yritysten lisäksi alalla toimii yhdistyksiä ja säätiöitä. Alalla on myös ulkomaisia toimijoita.