Uutinen

Ehdota vuoden 2024 Sosiaalialan asiantuntijaa

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia myöntää ensimmäistä kertaa historiassaan vuoden Sosiaalialan asiantuntija -tunnustuksen. Palkinto myönnetään aktiiviselle sosiaalialan ammattilaiselle, joka on omalla toiminnallaan ja asiantuntijuudellaan edistänyt sosiaalialan kehitystä ja näkyvyyttä. 

Kutsumme kaikki Talentian jäsenet ja sosiaalialan asiantuntijuudesta kiinnostuneet esittämään ehdokkaita vuoden Sosiaalialan asiantuntija -palkinnon saajaksi.  

– Vuoden sosiaalialan asiantuntijan valinta Talentian juhlavuoden kunniaksi on tunnustus, jolla haluamme tuoda esiin sosiaalialan merkittävän vaikuttajan, joka on osoittanut syvällistä asiantuntemusta sekä ammattitaitoa ja edistänyt alaa omalla esimerkillään. Samalla se on tunnustus, jonka toivomme inspiroivan muita ammattilaisia, Talentian puheenjohtaja Jenni Karsio sanoo. 

Vuoden Sosiaalialan asiantuntija -tunnustus myönnetään Talentian 75-juhlavuoden kunniaksi.

Ehdokkaan tulee olla sosiaalialan korkeakoulutettu, laillistettu sosiaalihuollon ammattihenkilö, joka on ansioituneesti edustanut sosiaalialan ammattilaisia, alalle opiskelevia ja alalla työskenteleviä. Lisäksi hänen odotetaan tuoneen esille sosiaalialan yhteiskunnallista merkitystä, vaikuttaneen myönteisesti alan julkisuuskuvaan ja osoittaneen uraauurtavuutta alalla. 

Ehdotuksia vuoden Sosiaalialan asiantuntijaksi voi tehdä 10.3.2024 mennessä. Talentian hallitus tekee ehdotusten perusteella valinnan, joka julkistetaan Talentian 75-vuotisjuhlassa 19.4.2024.  

Tunnustuksen saajalle luovutetaan 1 000 euron stipendi.