Uutinen

Danske Bankilta uusi etu Talentian jäsenille

Talentian yhteistyö Danske Bankin kanssa on laajentunut. Uutena etuna Danske Bank tarjoaa Talentian jäsenille sijoittamiseen ja säästämiseen liittyviä palveluita.

Liiton jäsenet saavat etuja Danske Bankin Danske Kaupankäynti-, Danske Varainhoito- ja Danske Sijoitusneuvontapalveluissa riippumatta siitä, minkä pankin asiakkaita ovat.

Sijoittamiseen pääsee kiinni helposti ja edullisesti, vaikka vain kympillä kuussa.

Edut sijoituspalveluista Talentian jäsenille

  • Talentian jäsen sijoittaa Danske Bankissa edullisemmin, vaikka ei siirtäisi kokonaisasiakkuutta:
  • Danske-tili ja verkkotunnukset veloituksetta.
  • Kaupankäynti Online -palvelu ilman kuukausimaksuja ja arvo-osuustilin siirto Danske Bankiin 0 euroa. Talentian jäsen maksaa vain välityspalkkiot kaupoista. Lisäksi etuja sijoittajan lisäpalveluista.
  • Danske Varainhoito- ja Danske sijoitusneuvontapalveluista 15 % alennus.

Danske Bankin sijoituspalvelut

Danske Bankilla on kolme erilaista tapaa sijoittaa sekä palvelutasot, jotka vaihtelevat puhtaista online-ratkaisuista hyvin räätälöityihin palveluihin. Asiakas voi valita hänelle parhaiten sopivimman palvelun ja palvelutason.

Asiakas voi valita minkä verran sijoitusneuvontaa haluaa, ja sijoitusneuvonnalla ja -tuotteilla on selkeästi oma hintansa.

Kolme palvelua ovat:

  • Danske Varainhoito henkilölle, joka haluaa jättää varallisuutensa kokonaan pankin hoidettavaksi.
  • Danske Sijoitusneuvonta on uudenlainen palvelu, joka sopii sijoittajalle, joka haluaa pankilta sijoitusneuvontaa, mutta haluaa tehdä lopulliset sijoituspäätökset ja kaupat itse.
  • Danske Kaupankäynti tarjoaa aktiiviselle kaupankävijälle pääsyn 25 sijoitusmarkkinalle kilpailukykyiseen hintaan ja palvelua voi täydentää lisäpalveluilla, joihin kuuluu muun muassa työkaluja omien osakevalintojen tueksi.

Lue lisää Danske Bankin sijoittamisen eduista.

Lue lisää Danske Bankin eduista Talentian jäsenille