Uutinen

Älä ole vilukissa, ota kassa!

Joulu-tammikuussa Älä ole vilukissa, ota kassa –kampanjan aikana Talentiaan ja työttömyyskassa Erkoon liittyvät opiskelijat saavat 50 euron SuperLahjakortin. Myös liiton jäsenyytensä kassajäsenyydellä päivittävät opiskelijat saavat lahjakortin.

Talentia on käynnistänyt uuden kampanjan, jonka aikana opiskelijoita houkutellaan liittymään ammattijärjestöön ja työttömyyskassaan. Kun kesäkampanjassa maskotteina toimivat kesäkissat, nyt vuorossa ovat talviset vilukissat.

Älä ole vilukissa, ota kassa -kampanja kestää joulukuun alusta tammikuun loppuun saakka.

Talvikampanjan aikana kaikki Talentiaan ja työttömyyskassa Erkoon liittyvät opiskelijat saavat 50 euron SuperLahjakortin. Myös liiton jäsenyytensä työttömyyskassa Erkon kassajäsenyydellä päivittävät opiskelijat saavat lahjakortin.

Lahjakortit postitetaan helmi-maaliskuun aikana.

Talentiaan ja Erkoon kannattaa liittyä jo opiskeluaikana

Työssäkäyvän talentialaisen jäsenyys, johon kuuluu liiton ja kassan jäsenyys, maksaa 1,35 prosenttia palkasta, kuitenkin enintään 45 euroa kuukaudessa.

Jäsenmaksu kattaa Talentian, Talentian alueyhdistyksen, valitsemasi Talentian ammatillisen yhdistyksen ja Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erkon jäsenyyden.

Työttömyyskassaan kuulumattomalle opiskelijalle Talentian jäsenyys on ilmainen. Talentian opiskelijajäsenet saavat käyttöönsä kaikki samat jäsenedut kuin työssäkäyvät jäsenetkin. Siksi Talentiaan kannattaa liittyä jo opiskeluaikana.

Myös työttömyyskassaan on hyvä liittyä jo opiskellessa, mikäli käy töissä opintojen ohella, sillä kaikki opintojen aikana tehty palkkatyö kerryttää ansiopäivärahan työssäoloehtoa.

>> Älä ole vilukissa, ota kassa!