Uutinen

Äänestys Talentian liittovaltuustovaaleissa on alkanut

Talentian liittovaltuustovaalien äänestys on alkanut tänään 15.5. Äänestys päättyy 31.5.2020 klo 23.59. Talentian jäsen, käytä valtaasi ja äänestä! Äänestämällä vaikutat järjestön tulevaisuuteen, sillä liittovaltuusto on Talentian ylin päättävä elin.

Vaalissa on 113 ehdokasta, joihin voit tutustua ehdokassivuilla. Valitse omasta vaalipiiristäsi itsellesi sopiva ehdokas ja äänestä. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan houkuttelevia palkintoja.

Voit valita, äänestätkö postitse vai sähköisesti Talentian verkkosivujen kautta, jolloin tarvitset käyttöösi vaalikuoressa tulleen PIN-koodin sekä jäsenkortistasi löytyvän jäsennumeron. Postiäänestystä varten olet saanut äänestyslipun ja palautuskuoren.

Näin äänestät sähköisesti

Äänestäminen tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.vaalipalvelu.fi/talentia2020/aanestys jäsennumeron ja vaalikirjeessä saapuneen PIN-tunnuksen avulla. Mikäli et ole saanut kirjettä, ole yhteydessä. Yhteystiedot löydät alta.

Jäsennumero on Talentian jäsenkortissasi, mutta voimme tarvittaessa toimittaa hukkuneen jäsennumeron sähköpostitse ja PIN-koodin vaalien toimittajalta tekstarina puhelimeen.

Jäsennumerokyselyt osoitteeseen jasensihteerit@talentia.fi, p. 09 3158 5530 / Puhelinpäivystys ma-to klo 9-12.

Vaalikirje-/PIN-koodikyselyt osoitteeseen mikko.suomalainen@talentia.fi, p. 09 3158  6031 / Puhelinpäivystys arkisin 8-16, poissa pe 22.5.

Liittovaltuustovaalit näkyvät sosiaalisessa mediassa tunnisteella #talentiavaalit2020.