Työsuojeluvaalit


Työsuojeluvaltuutetut edustavat työntekijöitä työsuojeluun liittyvissä asioissa ja vievät kehittämistä ja puuttumista vaativat tilanteet työnantajan tietoon. On tärkeää, että sosiaalialan ammattilaisten työpaikoilla on sosiaalialan työn erityispirteitä ja kuormitustekijöitä ymmärtävä työsuojeluvaltuutettu. Asetu itse ehdolle, vinkkaa vaaleista kollegalle ja kun äänestämisen aika on, anna äänesi talentialaiselle!

Olemme työssämme usein heikompien puolella, mutta myös meidän oikeutemme kaipaavat puolustajaa. Vain hyvinvoiva työntekijä jaksaa auttaa muita. Hyvinvointi työssä edellyttää, että työ on mielekästä, se on riittävästi resursoitu ja sitä tehdään turvallisissa työolosuhteissa. Työntekijöiden ääntä työsuojelua koskevaan päätöksentekoon ja kehittämiseen tuo  työsuojeluvaltuutettu tai työsuojeluasiamies.

Ryhtyisitkö sinä työsuojeluvaltuutetuksi? Yksin ei tarvitse pärjätä. Talentia kouluttaa ja tukee.

Lisätietoa työsuojeluvaltuutetun, -asiamiehen ja -päällikön tehtävistä ja työsuojeluhenkilöiden valinnasta saat Työturvallisuuskeskuksen sivuilta tai Talentiasta p. 09 3158 5533

Lue lisää

Tulosta ja vie työsuojeluvaalimainos työpaikallesi

Henkilökohtaisen vaalimainoksesi lisäksi voit käyttää alla olevia mainoksia.

ÄÄNESTÄ TALENTIALAISTA: Kuka puolustaa puolustajaa?


Sosiaalialalla ja ylpeä siitä -tunnus

Tehdään yhdessä sosiaalialaa ja alan ammattilaisten osaamista näkyväksi. Lataa, jaa käytä tunnusta Sosiaalialalla ja ylpeä siitä.

Painotuotteisiin pdf-tiedosto Sosiaalialalla ja ylpeä siitä >>

Jaa sivu