Opiskelijan jäsenmaksu

Työttömyyskassaan kuulumattoman opiskelijan jäsenmaksu on poistunut kokonaan vuonna 2023. Jäsenyys on siis jatkossa maksutonta opiskelijajäsenille, jotka eivät kuulu työttömyyskassaan.

Työttömyyskassaan kuuluva, työssäkäyvä opiskelijan jäsenmaksu on 1,35 % bruttotuloista /kk, kuitenkin enintään 45 euroa /kk. Työssäkäyvä jäsen voi joko valtuuttaa palkanlaskijan perimään jäsenmaksut suoraan palkasta valtakirjalla tai maksaa maksut itse kotiin postitettavilla kuukausittaisilla viitteillä. Laskut voi myös tilata e-laskuina omasta verkkopankista tai maksaa maksut jäsensivujen kautta Paytraililla.

Opiskelijajäsenyys koskee ensimmäistä sosiaalialan korkeakoulututkintoaan opiskelevia jäseniä. Kun on kertaalleen valmistunut ja jatkaa opintojaan sen jälkeen, ei jäsenlaji muutu enää takaisin opiskelijajäseneksi vaan jatkuu varsinaisena jäsenyytenä. Tällöin jäsenmaksu on palkattomien kuukausien osalta 6 €/kk.

Työttömyyskassaan kuuluvan opiskelijan jäsenmaksutaulukko

Jäsenmaksujen perintävaltakirja

Kätevimmin maksat jäsenmaksusi itse jäsensivuilla – kirjaudu sisään oikeasta yläkulmasta!

Lisää tietoa työskentelystä opintojen ohella

Huomioi nämä, kun työskentelet opintojen ohella

Opiskelijalle ja pian valmistuvalle

Mitä pitää muistaa kun valmistut ja siirryt kokonaan työelämään? Mitä hyötyä on Talentian jäsenyydestä opiskeluaikana? Miten vastavalmistuneet sosiaalialan korkeakoulutetut työllistyvät?