Kiitos Sosiaalialan asiantuntijapäiville 2024 osallistuneille!

Sosiaalialan asiantuntijapäivät järjestettiin 5.-6.3.2024 Tampereella. Asiantuntijapäivät ovat vakiinnuttaneet paikkansa sosiaalialan ammattilaisten kohtaamispaikkana ja tapahtuma on myyty loppuun useana vuonna. Tapahtuma muodostui lukuisista alan seminaareista, jonka lisäksi Tampereella oli kattava näyttely, jossa yhteistyökumppanit, sosiaalialan järjestöt ja kaupunkien rekrytointi osastot olivat esittelemässä toimintaansa ja kertomassa työllistymismahdollisuuksista.

Hyvä käytäntö 2024  – kilpailu

Tampereella jaettiin Talentian Hyvä käytäntö -palkinto jo 17. kertaa. Talentia myöntää Hyvä käytäntö -palkinnon vuosittain sosiaali- ja varhaiskasvatusalan ammattilaisten kehittämälle uudelle toimintamenetelmälle, jolla on ollut hyviä vaikutuksia asiakkaiden elämään. Loppukilpailussa on mukana neljä finalistia. Kilpailuaika oli 31.8.-31.10.2023.

Lue lisää Hyvä käytäntö -kilpailusta

Laaja näyttely

Tapahtuman yhteydessä järjestettiin loppuunmyyty näyttely, jossa alan järjestöt ja yritykset esittelivät toimintaansa. Näyttelypaikat ovat aiempina vuosina olleet erittäin suosittuja ja ne on loppuunmyyty.

Koulutustapahtuman järjestää Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry yhdessä Globex Oy:n kanssa.

Anu Hall

Toimistopalvelupäällikkö
Toimistopalveluista vastaava, tapahtumajärjestelyt, yksikön esihenkilö
09 3158 6003