Tervetuloa Sosiaalialan asiantuntijapäiville Tampereelle!

Sosiaalialan asiantuntijapäivät järjestetään 14.-15.3.2023 Tampereella. Asiantuntijapäivät ovat vakiinnuttaneet paikkansa sosiaalialan ammattilaisten kohtaamispaikkana ja tapahtuma on myyty loppuun useana vuonna. Tapahtuma muodostuu lukuisista alan seminaareista, jonka lisäksi Tampereella on kattava näyttely, jossa yhteistyökumppanit, sosiaalialan järjestöt ja kaupunkien rekrytointi osastot ovat esittelemässä toimintaansa ja kertomassa työllistymismahdollisuuksista. Vuoden 2023 tapahtumaa sävyttää lähestyvät eduskuntavaalit ja luvassa on tiukkaa vaalidepattia.

Tutustu ohjelmaan: Ohjelma

Hinnat ja ilmoittautuminen.

Hinat ja ilmottautuminen

Iltajuhla Tampereen G Livelabissa 14.3. (TÄYNNÄ)

Tapahtuman iltajuhla on myyty loppuun. Voit kuitenkin osallistua striimin välityksellä iltajuhlaa edeltävään eduskuntavaalipaneeliin, joka järjestetään 14.3. klo 18-19 Tampereen G Livelabista. Paneelin juontaa Ylen toimittaja Tommy Fränti. Annamme linkin tapahtuman striimiin lähempänä ajankohtaa.

Hyvä käytäntö 2023  – kilpailu

Tampereella jaetaan Talentian Hyvä käytäntö -palkinto jo 16. kertaa. Talentia myöntää Hyvä käytäntö -palkinnon vuosittain sosiaali- ja varhaiskasvatusalan ammattilaisten kehittämälle uudelle toimintamenetelmälle, jolla on ollut hyviä vaikutuksia asiakkaiden elämään. Loppukilpailussa on mukana neljä finalistia.

Lue lisää Hyvä käytäntö -kilpailusta

Tule näytteilleasettajaksi

Tapahtuman yhteydessä järjestetään näyttely, jossa alan järjestöt ja yritykset esittelevät toimintaansa. Näyttelypaikat ovat aiempina vuosina olleet erittäin suosittuja ja ne on loppuunmyyty.

Näytteilleasettajat 2023

Lisätietoja näyttelypaikkojen hinnoista ja varauksista antaa Riitta Sauren, riitta.sauren@globex.fi.

Muut lisätiedot
Anu Hall
anu.hall@talentia.fi
puh. 09 3158 6003

Koulutustapahtuman järjestää Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry yhdessä Globex Oy:n kanssa.