Koulutukset

Talentia kannustaa jäseniään pitämään yllä ammattitaitoaan tukemalla jäsenten kouluttautumista taloudellisesti  ja järjestämällä monipuolista koulutusta yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa. Myös Talentian jäsenyhdistykset järjestävät monipuolista toimintaa.

Talentian koulutukset ja virkistys

Talentia ja sen jäsenyhdistykset järjestävät runsaasti monipuolista koulutusta ja virkistystä Talentian jäsenille. Talentian järjestö- ja luottamusmieskoulutus on jäsenille maksutonta. Myös monet alueellisista ja ammatillisista seminaareista ja tapahtumista ovat jäsenille ilmaisia. Katso ajantasaiset tiedot tarjolla olevista koulutuksista ja tapahtumista Talentian tapahtumakalenterista:

Osa koulutuksista on kutsukoulutusta järjestön luottamustehtävissä, kuten jäsensihteerinä, puheenjohtajana tai tiedotustehtävissä toimiville jäsenille.

Fingon koulutukset

Talentia on Fingon – Suomalaiset kehitysjärjestöt (entinen KEPA Kehitysyhteistyön palvelukeskus ry) jäsen. Talentialaiset voivat osallistua Fingon järjestämiin koulutuksiin jäsenetuhinnoin ja matkakulut 17 euroa ylittävältä osuudelta korvataan edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Lisätietoja: Fingon toimisto, puh. 050 317 6690, www.fingo.fi.

Talentia edistää jäsentensä ammatillista kouluttautumista koulutustuilla. Koulutustukea voi hakea ympäri vuoden. Lue lisää täältä.

Academy of Brainin verkkovalmennukset

Academy of Brain tarjoaa Talentian jäsenille vuoden jäsenyyden verkkovalmennuksiin hintaan 19 € (ovh 129€). Jäsenhintaan sinulla on vapaasti käytössäsi Academy of Brainin lähes 500 videota ja harjoitusta (fi + eng) parempaan työhön ja arkeen – työhyvinvointisi ja jaksamisesi tueksi. Opit joustavasti juuri silloin kun Sinulle sopii – myös mobiilisti!

Valmennuksista saat tukea muun muassa psykososiaalisen kuorman kanssa jaksamiseen, paineensietokyvyn kehittämiseen, työhyvinvointiin, kiireen selättämiseen, ajankäytön hallintaan ja rakentavaan vuorovaikutukseen.

Academy of Brainin sisällöt perustuvat käyttäytymistieteelliseen tutkimukseen ja vuosien käytännön kokemukseen.

Kehu-palvelu

Kehu-palvelussa voit kirjata saamasi positiivisen palautteen ylös. Palaute kertyy visuaaliseksi dataksi, jota on helppo hyödyntää esimerkiksi työhaastattelussa tai kehityskeskustelussa.


Jäsenedut

Talentian jäsenenä saat enemmän. Jäsenmaksun hinnalla voit luottaa, että etuasi valvotaan ja pääset hyödyntämään kymmeniä rahanarvoisia jäsenetuja.

Uraopas

Talentian uraoppaasta löydät vinkkejä muun muassa työnhakuun, CV:n laatimiseen ja omien vahvuuksien tunnistamiseen.

Liity Talentiaan

Talentia on ammattijärjestöistä ainoa, joka tuntee sosiaalialan läpikotaisin. Liity nyt, yli 26 000 sosiaalialan korkeakoulutettua on jo valinnut turvakseen Talentian.